{{ message.message }}
{{ button.text }}

babyvoeding waar moet je het nog halen

Verbazingwekkend, babyvoeding die met tassen de deur uitgaan. Alles voor de omzet.

Afbeelding blog 'babyvoeding waar moet je het nog halen' Achtergrond blur afbeelding

Goedenavond, vandaag zijn we een dagje naar Rotterdam geweest. Wat mij verbaasd is de enorme vraag naar babyvoeding van Nutrilon.  Geschrokken ben ik ervan. 

We lopen heerlijk over de markt en vervolgens langs de kruidvat. Het lijkt wel of er balletje  balletje wordt gespeeld, een hele groep Chinezen voor de deur, pakken met geld, luidruchtig en enthousiast tegelijk.  Maffia praktijken eigenlijk moet je het zo noemen. Bij de uitgang staat een Chineze vrouw op alle tassen inclusief fietsen met fietstassen vol met babyvoeding te letten. De rest van de Chinezen zijn weer naar binnen om de laatste babyvoeding te halen. Beschamend. Ze gaan hun gaan en niemand zegt er wat van.  Het zal wel om de omzet gaan. 

Terwijl wij de mevrouw aanspreken doet ze net alsof ze ons niet begrijpt en raakt in paniek.  Wij als ouders zijnde moeten toevallig babyvoeding hebben en wat denk je, niet meer te krijgen. Dit maakt me kwaad en het frustreert me enorm dat er buiten wel 20 tassen vol staan en voor ons als moeder zijnde het niet mogelijk is eten te halen voor je eigen baby in en eigen land. Hoe ver moet je gaan en hoever laten we het komen. 

Bedankt kruidvat voor deze geweldige service ik kan me niet voorstellen dat dit de bedoeling is. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je