Snap
  • Baby
  • Voeding

babyvoeding waar moet je het nog halen

Verbazingwekkend, babyvoeding die met tassen de deur uitgaan. Alles voor de omzet.

Goedenavond, vandaag zijn we een dagje naar Rotterdam geweest. Wat mij verbaasd is de enorme vraag naar babyvoeding van Nutrilon.  Geschrokken ben ik ervan. 

We lopen heerlijk over de markt en vervolgens langs de kruidvat. Het lijkt wel of er balletje  balletje wordt gespeeld, een hele groep Chinezen voor de deur, pakken met geld, luidruchtig en enthousiast tegelijk.  Maffia praktijken eigenlijk moet je het zo noemen. Bij de uitgang staat een Chineze vrouw op alle tassen inclusief fietsen met fietstassen vol met babyvoeding te letten. De rest van de Chinezen zijn weer naar binnen om de laatste babyvoeding te halen. Beschamend. Ze gaan hun gaan en niemand zegt er wat van.  Het zal wel om de omzet gaan. 

Terwijl wij de mevrouw aanspreken doet ze net alsof ze ons niet begrijpt en raakt in paniek.  Wij als ouders zijnde moeten toevallig babyvoeding hebben en wat denk je, niet meer te krijgen. Dit maakt me kwaad en het frustreert me enorm dat er buiten wel 20 tassen vol staan en voor ons als moeder zijnde het niet mogelijk is eten te halen voor je eigen baby in en eigen land. Hoe ver moet je gaan en hoever laten we het komen. 

Bedankt kruidvat voor deze geweldige service ik kan me niet voorstellen dat dit de bedoeling is. 

7 jaar geleden

I'm not easily imssrpeed. . . but that's impressing me! :)

8 jaar geleden

Eens met mamablogster. En hier in nl kan je nutrilon nu ook online bestellen, volgende dag in huis, geen verzend kosten!! Mischien is dat iets voor je? Dan is het er altijd!

8 jaar geleden

Wat misschien nog wel veel triester is, is dat de babyvoeding in China zo slecht is, dat die ouders ook wanhopig zijn

8 jaar geleden

Heb je deze foto al doorgestuurd naar de politie, het kruidvat en nutrilon? Misschien is het een idee om het ook naar de 2de kamer te sturen. Zeker als het om zo verschrikkelijk veel pakken gaat. Nee ik neem je niet in de maling ik meen het. Zonder foto materiaal is het niet zichtbaar. Als je dit zou doorsturen is het zichtbaar. EVAD Nestle heeft bepaalde darm bacteriën die bij onze zoon gunstig werkte op zijn darmen. Wij zijn heel langzaam overgestapt. Eert 1c schepje vervangen en dat een dag of wat vol houden en dat totdat we helemaal overgestapt waren.