{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyvoeding maken

Afbeelding blog 'Babyvoeding maken' Achtergrond blur afbeelding

Als de zaken een keer anders lopen dan gepland (en ik toch maar even een pizza in de oven gooi), of als ik iets kook wat niet geschikt is voor mijn jongste (9 maanden nu), dan vind ik het handig om iets in de vriezer te hebben. Ik heb dan ook een voorraadje maaltijden in de vriezer (als we boontjes, wortels, brocolli of iets dergelijks met aardappels eten dan vries ik ook 1 of 2 porties extra in). Voor het proportioneren gebruik ik een glas waar ik een diepvrieszakje in doe. Vervolgens schep ik hier de juiste hoeveelheid gepureerde aardappels en groente in. Het vlees kook ik (wat beter is dan bakken voor de kleinste) in grote hoeveelheden. Vervolgens maak ik het klein in de staafmixer en vries ik het in, in een bakje voor ijsblokjes. De dagen dat mijn jongste dus niet met ons mee eet kan ik 2 blokjes vlees en een zakje groente met aardappels voor hem warm maken.

Ook fruit is prima fijn te maken en in te vriezen. Als wij een dagje weggaan is het bovendien extra handig om dit bevroren mee te nemen. Mijn zoontje heeft dan op warme dagen tegen de tijd dat hij zijn fruit gaat eten een heerlijk koel hapje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je