{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyspeelgoed voor jongens

Heb je geen idee waar je blauw met wit babyspeelgoed kunt kopen? Of wil je inspiratie opdoen? Lees meer in de blog van Speelgoedvallei!

Afbeelding blog 'Babyspeelgoed voor jongens' Achtergrond blur afbeelding
Statistisch gezien is de maand september de maand waarin de meeste baby’s worden geboren. En dan zijn de meeste baby’s ook nog van het mannelijke geslacht. Alsof je daar van te voren mee bezig bent;-). Je bent gewoon super blij dat je een kindje verwacht, dat je een voorspoedige, zeg gewone, zwangerschap hebt en dat het gezond wordt geboren. Veel ouders willen graag het geslacht van te voren weten. Best handig als je van te voren de kinderkamer graag helemaal in stijl wilt inrichten. Bij een meisje alles roze met wit en bij een jongen alles blauw met wit. Klinkt misschien wat traditioneel maar de moedergevoelens geven hier vaak de voorkeur aan. En het is ook heel leuk! Ik weet nog goed hoe het bij onze oudste ging. Bij 9 weken zwangerschap ‘wist’ ik gewoon dat het een jongen was. Toch wilde ik het niet via een echo zien. Wilde op het ‘moment supreme’ zien of mijn instinct goed had gefunctioneerd. En ja hoor, het was waar. De eerste periode heb ik mijn kindje veel in ‘witte kleertjes’ gehuld. Daarna kwam bij mij de fase van blauw-wit pas.

Babyspeelgoed

Babyspeelgoed wilde ik echter wel heel graag in blauw-wit. Zoals knuffels, labeldoekjes, speelkleed, rammelaars. Ik vond het geweldig. Dat was dan echt zijn speelgoed. Kreeg ik 1 knuffeltje in beige met roze……. Wat denk je? DAT werd zijn favoriete knuffel. Zo zie je maar weer. Een baby maakt het niet veel uit. Als het babyspeelgoed maar zacht is en het liefst felgekleurd. Mama wil echter graag het babyspeelgoed in blauw-wit voor de jongens en roze-wit voor de meisjes. Heb je geen idee waar je alleen blauw met wit babyspeelgoed kunt kopen? Of wil je inspiratie opdoen? Klik dan eens op deze linkjes: - Babyspeelgoed jongens Nattou Rigolos - Babyspeelgoed jongens Fehn - Babyspeelgoed jongens Snoozebaby Maar het allerbelangrijkste is dat het goed gaat met je kindje, dat jullie van elkaar genieten en ach, de rest vormt zich vanzelf wat betreft speelgoedkeuze en –voorkeuren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je