{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyshower bij tweede kindje

Overdreven of niet?

Afbeelding blog 'Babyshower bij tweede kindje'

Ik heb niet zoveel met babyshowers. Hoe lief het ook is dat je vriendinnen je zo in de watten leggen, ik had zelf totaal geen behoefte aan al die drukte tijdens de laatste loodjes. Mijn vriendinnen hebben dan ook ná mijn bevalling een leuk feestje georganiseerd (mét wijn), waar ik enorm van heb genoten!

Voor mijn vriendin echter wordt nu voor de tweede keer een babyshower georganiseerd. Hoe lief ik haar ook vind, ik wil eigenlijk uit principe niet gaan... Een babyshower bij de eerste baby, prima, maar ook bij de tweede?! Het is niet alleen het feit dat we cadeautjes aan elkaar blíjven geven, maar ik heb ook niks met het idee dat we allemaal een babyfoto mee moeten nemen en iets blauws aan moeten trekken.

Wat vinden jullie, kan ik eerlijk aangeven dat ik hier uit principe niet aan mee doe? Of moet ik mij erover heen zetten en er gewoon zijn voor mijn vriendin? Of toch gewoon een smoesje bedenken om niet te hoeven gaan...

Ben benieuwd naar jullie mening!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je