{{ message.message }}
{{ button.text }}

baby's spelen met ipad??

Afbeelding blog 'baby's spelen met ipad??' Achtergrond blur afbeelding
hallo allemaal, Ik wil echt niemand veroordelen of tegen het hoofd stoten met deze blog maar ik denk werkelijk waar  het moet toch niet gekker worden allemaal. Ik ben nog niet zo heel oud (30) en als ik op bijv facebook kijk zie ik bij 90% van de mensen in mijn lijstje met kids foto's van hun kleine kindjes met een ipad in de handen.ik vraag me dan af wat de leerwaarde hiervan is voor de kindjes ?? Mijn kids hebben alle 4 nog nooit een ipad in hun handen gehad,ik vindt dit nl geen kinderspeelgoed.Onze oudste zoon is 9 jaar en mag beperkt op de laptop alleen als ik in de buurt ben om te zien wat hij doet op internet.vindt de gevaren van hem loslaten op internet gewoon te groot kinderen hebben toch geen besef op die leeftijd nog van wat de gevaren zijn van het internet.natuurlijk verschilt dit ook weer per kind op welke leeftijd ze de gevaren wel een beetje kunnen inschatten en hoe verantwoordelijk  het kind zelf is. Ik las dat de ipad houder voor baby's is ontwikkeld vanaf 6 maanden wel nu is onze dochter 9 maanden maar ik zou dr toch echt zo n ding niet in handen geven.Natuurlijk zou zei het reuze intressant vinden ze vindt alles intressant wat ze in dr handen krijgt.Maar ik vraag me echt af wat de meerwaarde is van die ipad in haar handen.Ik geniet juist ontzettend als ze ligt te kirren tegen dr knuffeltje,plaatjes kijkt in dr boekje en als ze op dr babypiano muziek zit te maken :D moet een baby ook niet gewoon met zulke dingen bezig zijn en op zo'n manier de wereld ontdekken ?? Ik vraag me echt af of we op termijn slimmere baby's hebben door die ipad houder waardoor de kids dus al erg vroeg een ipad in handen hebben ?? Ben ook wel benieuwd naar de mama's die hun kinderen idd met de ipad laten spelen zo jong al wat de kinderen dan uberhaupt doen erop misschien ga ik het dan beter snappen :D.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je