{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babykamer & Verlichting

Bij ons was de babykamer al helemaal af, maar er ontbrak heel duidelijk nog iets aan het plafond. En dat losse peertje, tja best lelijk..

Afbeelding blog 'Babykamer & Verlichting'

 

Het was iets wat wij heel moeilijk vonden om te kiezen en lang hing er dan ook nog steeds een los peertje aan zo’n tijdelijk verlichting armatuur. Hartstikke lelijk natuurlijk, maar het kiezen van de juiste lamp in de babykamer vonden we echt heel moeilijk. Het aanbod aan lampen voor de babykamer is best groot, maar mede door prijzen konden wij moeilijk een beslissing nemen. Wij zelf waren toen al verliefd op een bepaalde Juul Design Hanglamp.

Wij hebben toen de volgende punten doorgenomen:

  • Willen we alleen een lamp aan het plafond of ook nog een bedlampje?
  • Hebben we liever een mooie kap die qua design past bij de babykamer of gaan we voor een eenvoudig iets aan het plafond.
  • Hoe lang gaat deze lamp daar hangen?
  • Hoeveel geld willen we hieraan uitgeven.
  • Wij hebben zelf gekozen voor een grote lamp aan het plafond met daarbij een klein nachtlampje. De grote lamp is handig om de gehele kamer te verlichten. En het nachtlampje is fijn om ’s nachts te laten branden. Zo konden wij toch de kleine nog een beetje zien liggen en dit kleine lichtje gaf ook voldoende licht om s’ nachts de kleine te voeden.

    Wij gingen toch wel voor de mooie kap. Het was ons eerste kindje en we wilden graag alles helemaal af en compleet hebben.We vonden het moeilijk te bepalen hoe lang de lamp er ging hangen, maar hadden voor onszelf wel bedacht dat de lamp ook nog leuk moest zijn als de kleine 3 jaar werd.

    Omdat we kozen voor 1 lamp was ons budget iets hoger. We hebben daarom een mooie grote lampenkap gekozen. We zijn heel benieuwd wat er bij jullie aan het plafond hangt in de babykamer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je