{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby/Dreumes-proof huis

Afbeelding blog 'Baby/Dreumes-proof huis'

Er is zoveel verkrijgbaar om je huis baby of dreumes-proof te maken. Haakjes voor de lades en kastjes, stopcontact beschermers, bescherming voor de punten van tafels en kastjes, hekjes etc. etc. Toen het een en ander in de aanbieding was bij een winkel een tijd geleden heb ik veel van die dingen gekocht. De stopcontact beschermers heb ik er meteen in gedaan. Maar voor de rest.... Onze dochter is nu 16 maanden oud en loopt sinds een maand of 3 en kan vrijwel overal bij en aankomen. Toch heb ik nog altijd geen dingen weggelegd of extra 'beveiligd' (op die stopcontacten na dus). 

Hoewel een ongeluk in een klein hoekje zit, denk ik toch niet dat ik verder nog iets extra ga beveiligen. We hebben een open keuken, dat is niet altijd practisch, maar er zijn twee lades die ze open mag maken (waar tupperware in staat) en daar gaat ze wel eens mee aan de wandel. Voor de rest blijft (vooralsnog) overal netjes vanaf. De TV en de ontvangen etc. hebben wel een grote aantrekkingskracht maar na een paar gezegd te hebben dat ze er niet aan mag komen, blijt ze er vanaf. 

Dus tja, misschien was mijn huis al redelijk baby/dreumes-proof of zie ik gewoon het nut er niet van in om alles af te sluiten. Het lijkt hier in ieder geval te werken...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je