{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby wordt in het water gegooid tijdens reddingszwemlessen, moeder met dood bedreigd

Afbeelding blog 'Baby wordt in het water gegooid tijdens reddingszwemlessen, moeder met dood bedreigd'

Oliver, het 8-maanden oude kindje van Krysta Meyer, werd door een zwemlerares in het zwembad gegooid tijdens een zwemles voor baby's. Krysta plaatste beelden hiervan op TikTok. Deze beelden hebben haar nu doodsbedreigingen opgeleverd. 

De zwemlessen zijn bedoeld om verdrinking onder kinderen tegen te gaan. In de video is te zien hoe Oliver in het water wordt gegooid door de zwemlerares, waarna ze er direct achteraan springt. De baby komt al spartelend weer naar boven.

Krysta liet aan BuzzFeed weten dat ze naar aanleiding van de video bedreigingen ontvangt van mensen. Volgens hen zou ze haar kinderen traumatiseren: "Veel mensen zien die beelden en denken: ’Dat is niet goed! Dat moet je niet doen!”, aldus Krysta. „Mensen lieten me weten dat ze me de slechtste moeder ooit vinden, dat ik mijn kinderen in gevaar breng.”

Zes maanden

Een van de eigenaren van de zwemschool heeft laten weten dat zelfs zes maanden oude baby’s meedoen aan de cursus. "We leren ze om hun situatie te beoordelen en om een weg uit het water te vinden. Alles draait om veiligheid. Ik snap dat het heel gek lijkt.”

Bron: De Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je