{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby wil niet 's avonds niet slapen in bed

Mijn zoontje kan overdag heerlijk slapen , maar 's avonds wil hij niet slapen

Afbeelding blog 'Baby wil niet 's avonds niet slapen in bed'

Op dit moment heb ik een zoontje van 3 maanden. Overdag slaapt hij als een engeltje in z'n bedje. Standaard wordt hij om 5 in de middag wakker. Om half 7 krijgt hij zijn fles, en vervolgens leg ik hem weer op zijn bedje.

 Helaas wil hij niet gaan slapen. Na 10 minuten ga ik steeds boven kijken en sussen omdat hij blijft huilen. Na een uurtje ben je dat wel zat, en ga ik hem naar beneden halen. Zodra hij beneden is gaat hij brabbelen en als ik ga wiegen met hem en zingen, valt hij in slaap in mijn armen. Wil ik hem vervolgens weer in z'n bedje leggen, wordt hij weer wakker en begint hij weer te huilen.

Het wakker zijn/huilen houdt hij vol tot aan zijn fles van half 11. Na die fles is hij zo moe, dat hij dan weer door slaapt tot 's morgen half 7.

Heeft iemand enig idee hoe ik ervoor kan zorgen dat hij 's avonds ook gewoon lekker in zijn bedje wil slapen? Vind het zo raar dat hij bij mij beneden wel in slaap valt. Overdag vindt hij het niet erg om te gaan slaoen in zijn bedje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je