{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby van 6,5 maand heeft erge keelpijn

Mijn zoontje is 6,5 maand en heeft erge last van zijn keel. Na 3 dagen hoge koorts, is de koorts nu weg, maar nu de keelpijn nog...

Afbeelding blog 'Baby van 6,5 maand heeft erge keelpijn' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje heeft op dit moment erge last van keelpijn. Hij heeft 3 dagen hoge koorts gehad (39,1). Dat is nu gelukkig voorbij. Alleen zijn keeltje blijft zeuren. Overdag is er weinig aan de hand ( hij drinkt helaas erg slecht), maar 's avonds en 'snachts huilt hij alles bij elkaar. Niks is dan goed. Sap wil hij niet, melk drinken niet...Maar hij is wel erg moe. Hij wordt wakker van het hoesten, en dat doet dan denk ik zeer, en begint hij te krijsen..wat vervolgens nog meer pijn veroorzaak.

Al 2 keer bij de huisarts geweest, maar die stuurt me naar huis met: Je moet het maar 2 weken uitzingen dat hij s'avonds en 's nachts huilt. Geef hem maar een zetpil.

De zetpillen heb ik al geprobeerd 's nachts, werkte ook niet..

Heeft iemand een idee wat ik moet doen, zodat zijn keeltje weer rustiger wordt en hij lekker kan slapen 's avonds en 's nachts?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je