{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby slaapt weinig overdag

Mijn baby slaapt overdag tussen 06.00 uur en 18.00 uur maar 1,5 uur. Is dit wel oke?

Afbeelding blog 'Baby slaapt weinig overdag'

Op dit moment is mijn zoontje 8 maanden.

Sinds een paar dagen wordt hij iedere ochtend om 05.00 uur wakker. Om kwart voor 6 haal ik hem pas uit bed. Om 6 uur krijgt hij een fles en daarna houd ik hem wakker tot 7 uur ongeveer. Vervolgens slaapt hij maar tot kwart over 8. Ik houd hem dan wakker tot 11.00 uur. Daarna is hij helemaal gebroken. Maarrr vervolgens slaapt hij maar tot kwart voor 12... Daarna houdt ik hem weer wakker tot half/kwart voor 3. Hij slaapt dan tot ongeveer half 4...na zijn groente gaat hij om 18.00 uur naar bed. Om 08.00 uur maak ik hem nog wakker voor zijn laatste fles.

Hoe kan het dat hij van die kleine slaapjes heeft overdag? Als hij uit bed komt, heeft hij nog steeds vuurrode wangen, en blijft hij in zijn ogen wrijven. Erg gezellig is hij dan ook niet.. wat weer zijn uitwerking heeft op mij..

is dit goed, dan hij zo weinig slaapt? Zo nee.. wat kan ik er aan doen, dan hij wat langer slaapt en daardoor vrolijker wordt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je