{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby's kunnen vanaf morgen tot rust komen in de Baby Spa

In Groningen opent morgen een spa voor baby's, waar baby's vanaf 10 dagen oud terecht kunnen.

Afbeelding blog 'Baby's kunnen vanaf morgen tot rust komen in de Baby Spa'

In Groningen opent vrijdag een spa voor baby's. Baby's vanaf 10 dagen oud kunnen er terecht voor hun eerste wellness-ervaring. 

Baby's kunnen rekenen op echte ontspanning tijdens een bezoekje aan de Sparkle Baby Spa. Het drijven in chemicaliënvrij, gezuiverd en warm water (34-37 graden) doet denken aan het gevoel in de baarmoeder. Door een 'neckfloat' kunnen de baby's helemaal vrij en autonoom bewegen. 

Vrijdag 8 maart wordt de Baby Spa geopend, om 15:00 zal eigenaresse Dominique Scheper de deuren officieel openen en gaat haar droom in vervulling. ''Naast ondernemer ben ik stewardess, waardoor ik verschillende Spa's heb kunnen bezoeken over de hele wereld. Het concept 'Baby Spa' is al langer een fenomeen in Azië en Australië, waar ik het heb leren kennen. Ik vond het geweldig en wist meteen dat ik de Nederlandse moeders ook die ervaring wil geven. We hebben veel getest en inmiddels hebben al verschillende baby's het floten kunnen ervaren. De reacties waren zeer positief.''

Zou jij met je baby naar de Baby Spa gaan? 

Bron: Gezinsbode Groningen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je