{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby in de warmte

Op dit moment geldt dit onderwerp waarschijnlijk niet alleen voor mij, in Turkije, maar ook in de warmte in Nederland.

Afbeelding blog 'Baby in de warmte' Achtergrond blur afbeelding

Op dit moment geldt dit onderwerp waarschijnlijk niet alleen voor mij, in Turkije, maar ook in de warmte in Nederland. Wat te doen met baby'tjes die last hebben van de warmte!

Ons kleine mannetje heeft flink last van de warmte. Overdag is het hier 45 graden heet en blijven we verstandig meestal binnen. In zijn kamertje is het 'maar' 32 graden, maar slapen is een drama op het moment. Nou komt daar ook nog bij dat er waarschijnlijk tandjes aankomen, wat niet meehelpt natuurlijk.

's Avonds van een uur of 8 tot een uur of 2/3 's nachts slaapt hij meestal goed. Maar daarna komt hij elk uur, wilt hij drinken en valt met moeite weer even in slaap. Vanmorgen om 6 uur was meneer klaarwakker tot 7 uur, waarna hij weer 2,5 uur in slaap viel. Maar wat kun je doen om die warmte een beetje te verdrijven?

Gebruiken jullie een ventilator of iets dergelijks op de kamer van jullie kleintje? Ons mannetje slaapt alleen in een luiertje met dun slaapzakje, maar doe hem vanavond in luiertje met rompertje zonder mouwtjes. Ook met slaapzakje rolt hij z'n hele bed door, dus daar hoef ik het niet voor te doen. 's Nachts heeft ie een nat nekkie en een nat hoofdje, arm ventje. Ik slaap al slecht met deze hitte, maar ik kan nog zelf opstaan, iets aan of uittrekken en wat te drinken pakken.

Hebben jullie nog tips om zo'n ukkie de nacht door te helpen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je