{{ message.message }}
{{ button.text }}

BABY Born Juna mocht kiezen welke baby we wilde houden.

Afbeelding blog 'BABY Born Juna mocht kiezen welke baby we wilde houden. '

Juna mocht kiezen welke baby we wilden houden J

Wat een verrassing kregen wij toch, een pakketje met drie mooie poppen erin. 2 meisjes en 1 jongetje. Juna mocht zelf kiezen welke baby ze wilde houden. Maar jeetje wat vond ze het moeilijk om te kiezen want uiteraard vindt ze ze alle drie heel erg mooi. Juna koos uiteindelijk na veel twijfelen voor het jongetje. Want die hebben wij natuurlijk helemaal niet zo heel veel in huis �� Nu nog een naam bedenken. Een baby zonder naam kan natuurlijk niet. Haar grote zussen hebben haar ermee geholpen. Ze vonden het toch wel erg lastig. Vele namen kwamen voorbij maar uiteindelijk heeft ze voor Sam gekozen. Juna ontdekte meteen de matchende armbandjes. 1tje voor haar en 1tje voor de baby. Zo weet iedereen dat jullie voor altijd bij elkaar horen.

Afbeelding blog 'BABY Born Juna mocht kiezen welke baby we wilde houden. '

Als de baby verdrietig is huilt hij met echte tranen.

De BABY born is een kleine baby dus ook zeer geschikt voor kleinere kindjes. Hij draagt een mutsje en een romper dus hoe leuk is het om nog een paar pakjes te kopen waardoor je hem kan omkleden. Juna vindt het erg leuk dat hij een zacht buikje heeft zo is hij nog fijner om mee te knuffelen. Als Juna de baby op zijn rug legt lijkt het echt net of hij slaapt. Juna geeft hem graag een flesje en zet hem dan daarna op het potje. Hij plast dan echt. Het is allemaal net echt en dat vindt Juna echt het allerleukste. Als de baby verdrietig is huilt hij met echte tranen. Als kers op de taart kan je baby ook nog mee in bad of in de douche zoals een echte baby.

Iedere avond gaat Sam met Juna mee naar boven en ligt hij in zijn eigen bedje te slapen naast haar. Ze verzorgt hem alsof het een echte baby is. Iedere ochtend krijgt hij een lekker flesje en zijn papje. Even op het potje en daarna krijgt hij een schone luier. Soms raakt hij zijn speentje kwijt, gelukkig kan het speentje nooit ver zijn want er zit een speenkoord aan en daardoor is hij altijd snel gevonden. Juna pakt hem graag op om mee te knuffelen. Als het dadelijk weer wat beter weer is neemt ze hem graag mee om een stuk te fietsen.

Aangezien ons huis best vol is met nu weer een nieuwe baby erbij, wil Juna er graag twee weggeven. Laat je in een reactie onder mijn Instagram post weten welke baby je wil ontvangen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je