{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby 7 maanden - hoeveel flesvoedingen?

Mijn baby van 7 maanden wil nog zeker 5 a 6 flesvoedingen. Is dat niet wat veel?

Afbeelding blog 'Baby 7 maanden - hoeveel flesvoedingen?' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb een vraagje aan andere babymama's: Mijn zoon van bijna 7 maanden wil nog zeker 5 a 6 flesvoedingen per etmaal (ook 's nachts vaak nog 1 helaas :-( ). Volgens de verpakking zou hij op 3-4 flesvoedingen moeten zitten. Maar daar neemt mijn hongerige aapje helaas geen genoegen mee. Naast opvolgmelk krijgt hij ook fruit, groente en een broodkorstje. Hoeveel flesvoedingen kregen jullie kleintje met 7 maanden? Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je