{{ message.message }}
{{ button.text }}

baby 6 mnd verveeld?

Pff hoe zorg je ervoor dat een baby van 6 maanden, haarzelf een beetje kan vermaken.. Nu is het de hele dag jengelen en zodra ik aandacht aan haar besteed lachen. Echt ik kom nergens aan toe.

Afbeelding blog 'baby 6 mnd verveeld?'

Pff.. is het de leeftijd? Sinds een tijdje kan Fenna haarzelf niet meer vermaken. In het begin was dit absoluut niet het geval. Je gaf haar een speeltje en daar was ze dan wel eventjes zoet mee. Nu lijkt helemaal niets goed. Steeds op de buik draaien en terug kan ze wel, maar is vaak nog wel lastig. Speeltjes kunnen haar niet lang interesseren. Ook heb ik haar wel voor de teletubbies gehad, maar ook dat vindt ze niet interessant. De televisie zegt haar sowieso niet echt veel. Aandacht wil ze. Mem die tegen haar praat en gek doet. Aandacht van haar zus. Zodra ze mijn aandacht krijgt tovert ze weer haar mooiste glimlach om haar mond, maar ik kan toch niet de hele tijd bij haar zitten en gek doen met haar? Ik kom nergens aan toe, want zij jengelt non stop door. Ik kan al zo slecht tegen jengelen.

Misschien zijn het de tandjes? Misschien de frustratie omdat kruipen niet wil en zitten en madame wil dus ook al staan. Hoe zorg ik dat ze haarzelf weer weet te vermaken en dus minder jengelig is?

Nu ben ik al best vaak met haar te wandelen, waardoor ze dan in slaap valt en na 30 minuten weer wakker is en alles weer van voor af aan begint. Pfff.. soms vind ik moeder zijn helemaal niet leuk!

Hadden jullie kindjes dit ook op die leeftijd? Hoe zijn jullie hier mee omgegaan? Hoe hebben jullie het overleefd? (ok nu overdrijf ik :P )

Morgen naar het CB, misschien komen zij met iets handigs.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je