{{ message.message }}
{{ button.text }}

baby 6 maand veel krampj

Tess heeft reflux en waarschijnlijk koemelkallergie...nu heeft ze nog steeds harde ontlasting en veel krampen op t einde van de dag..

Afbeelding blog 'baby 6 maand veel krampj'

Lieve Tess,

wat is er nou met je aan de hand.. veel kramp eind van de dag en harde ontlasting.

we hebben al kma allergie voeding genaamd nutramigen, ook gebruik je al ranitandine voor je reflux....maar nog zit je niet lekker in je velletje..

morgen zal mama het ziekenhuis weer bellen om te zeggen dat je behoorlijk reageerde een dag na de provocatie test waarbij je wordt getest op kma. as. donderdag moeten we weer... ik ben er niet zo voor elk half uur krijg je een beetje voeding en je wordt er moe en ongeduldig van. die harde ontlasting zit me ook niet lekker..

ik zal t de arts vragen om de eerste test dag van de koemelkallergie al bekend te maken je reageerde zo heftig toen we thuis waren van die test..waarom deed je dit niet in t ziekenhuis toen er een verpleegkundigenwas, maja ze geloven me maar op mn woord!nou lieve meid, mama doet haar best om het je zo dragelijk mogelijk te maken en hoop dat je snel weer lacht n kan genieten. ook hoop ik dat je lekker gaat eten want je bent bijna 6 maand en nu kun je met t hele gezin aan tafel.

liefs je mam

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je