Snap
  • Baby
  • Voeding
  • Gezond
  • post

baby 6 maand veel krampj

Tess heeft reflux en waarschijnlijk koemelkallergie...nu heeft ze nog steeds harde ontlasting en veel krampen op t einde van de dag..

Lieve Tess,

wat is er nou met je aan de hand.. veel kramp eind van de dag en harde ontlasting.

we hebben al kma allergie voeding genaamd nutramigen, ook gebruik je al ranitandine voor je reflux....maar nog zit je niet lekker in je velletje..

morgen zal mama het ziekenhuis weer bellen om te zeggen dat je behoorlijk reageerde een dag na de provocatie test waarbij je wordt getest op kma. as. donderdag moeten we weer... ik ben er niet zo voor elk half uur krijg je een beetje voeding en je wordt er moe en ongeduldig van. die harde ontlasting zit me ook niet lekker..

ik zal t de arts vragen om de eerste test dag van de koemelkallergie al bekend te maken je reageerde zo heftig toen we thuis waren van die test..waarom deed je dit niet in t ziekenhuis toen er een verpleegkundigenwas, maja ze geloven me maar op mn woord!nou lieve meid, mama doet haar best om het je zo dragelijk mogelijk te maken en hoop dat je snel weer lacht n kan genieten. ook hoop ik dat je lekker gaat eten want je bent bijna 6 maand en nu kun je met t hele gezin aan tafel.

liefs je mam

10 jaar geleden

Ik vergat je succes te wensen. Ik weet hoe het is! De keer verloopt vaak moeilijker dan de eerste test dag. Ik denk aan jullie!

10 jaar geleden

Herkenbaar, lees mijn eerste twee blogs maar. Inmiddels is ons meisje 1,5. Zijn we een thuis provocatie en een ziekenhuis provocatie verder. Inmiddels bouwen we op met koemelk. Maar niet via het schema van het ziekenhuis. Die gingen na diverse pogingen veel te snel. Nu zitten we op 5/6 schepjes. Hier hebben we nu 3 maanden over gedaan. Volgende week gaan we naar 6/6 en gaat dat goed dan gaan we eens richting yoghurt en gewone melk. We zitten nu nog op nutrilon pepti2 en standaard 2. Dit omdat er geen pepti 3 bestaat.

10 jaar geleden

bedankt voor jullie reacties, morgen is de Tweede testdag in t ziekenhuis,,,

10 jaar geleden

Dit klinkt heel bekend! Net alsof het mijn verhaal was. Ook wij werden maar heen en weer geslingerd en mijn zoontje heeft een tijd aan de Nutramigen gezeten, werkte niet! Ook ranitidine gehad tot hij ongeveer een jaar was. Ik werd er gek van op een gegeven moment en ben overgestapt op Nutrilon Omneo en dat werkte voor hem! Wel nog ranitidine gehad omdat hij ook veel spuugde. Maar ECHT, het gaat over!!