Snap
  • Baby
  • Voeding

Baby 2 maanden drinkt halve flessen

Ik heb het allemaal al eerder meegemaakt, je denkt het allemaal te weten en toch moet ik het weer opnieuw uitvinden met die flesvoedingen.

Mijn jongste dochter Noa is net 2 maanden. De kleine meid drinkt sinds een week ineens haar flessen niet meer leeg. Soms valt ze halverwege in slaap, soms is ze wel wakker maar stopt ze gewoon en wil ze niet meer.

Resultaat: elke 2 uur kan ik een fles maken en veel voeding weg kunnen gooien (nu maak ik gewoon minder)

En mevrouwtje sliep van 23.00 - 6.00 (soms 7.00), dat is dus nu weer 4.00 geworden.

Tips graag!!!

6 jaar geleden

Misschien een hele late reactie maar hier nog een oplossing voor gevonden ? Mijn zoon dronk ook altijd forte maar nu sinds 6 dagen ook halve flessen dus ook begonnen met 50/50 (standaard) maar niet echt zichtbaar resultaat ene x drinkt hij 200 en de volgende x haalt hij maar 80 of 100 naar binnen .hij heeft wel pas zijn eerste vaccinatie gehad en weet niet als dit in verband met elkaar kan liggen van een zeer goede eter naar veel drama

10 jaar geleden

Allergie?

10 jaar geleden

Dat had mijn andere dochtertje ook. Bij Nina heb ik het nog nooit opgewarmd, die drinkt het normaal gewoon koud als ze weer verder gaat. Nu krijg ik de speen niet eens in haar mond, ze houdt duwt hem alleen maar weg.

10 jaar geleden

Geprobeerd half-om-half. Nu drinkt ze 90 in plaats van 60. Is al beter, maar ze zat soms al op 150.