{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby 2 jaar eet weinig

Mijn zoontje van bijna 2 jaar eet weinig en is veel verkouden.. moet ik mij daar zorgen over maken?

Afbeelding blog 'Baby 2 jaar eet weinig'

Al bijna 2 weken lang is mijn zoontje verkouden en krijg dus daardoor denk ik geen hap door z'n keel... zit nog te twijfelen of het verstandig is om met hem naar de huisarts te gaan..... Verder is hij wel altijd lekker vrolijk en heeft een nieuwe hobby ontdekt! Cars is zijn nieuwe favoriet!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je