{{ message.message }}
{{ button.text }}

Australische moeder beschermt haar baby voor enorme hagelstenen

Ten koste van haarzelf

Afbeelding blog 'Australische moeder beschermt haar baby voor enorme hagelstenen
'

Er is niets wat moeders niet doen om hun baby te beschermen, bewijst deze stoere moeder Fiona Simpson uit Australië. De jonge moeder reed gisteren in het Australische Brisbane toen er forse hagelstenen uit de lucht vielen. Deze hagelstenen vlogen door de autoramen, zo groot waren de stenen. Fiona probeerde haar baby te beschermen, maar liep daarbij zelf opvallende blauwe plekken op. 

Ik heb mijn baby met mijn lichaam beschermd zodat ze niet gewond zou raken

Fiona Simpson

Fiona zat samen met haar oma en baby in de auto toen de hagelbui plaatsvond. Zij zijn gelukkig ongedeerd gebleven. ‘’Ik heb mijn les geleerd vandaag: nooit rijden in een hagelbui. Ik heb mijn baby met mijn lichaam beschermd zodat ze niet gewond zou raken’’.

Fiona deelde een foto op Twitter van haar blauwe plekken.

Wat zou jij doen om je kindje te beschermen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je