{{ message.message }}
{{ button.text }}

Angst voor rooming out

Afbeelding blog 'Angst voor rooming out ' Achtergrond blur afbeelding

Hoi allemaal, 

Fijn dat jullie mijn blog lezen. Ik zwl mijzelf even voorstellen. Ik ben Iris 26 jaar en in januari ben ik trotse mama geworden van mijn zoontje Lewis. Lewis is een vrolijk en makkelijk jongentje en slaapt al vanaf dag 1 door (een paar uitzonderingen daar gelaten.) Alleen zit ik met het volgende probleem. 

Toen hij geboren werd hebben we ervoor gekozen om hem in zijn ledikantje op onze kamer te leggen. Dit voelde erg fijn. Maar nu 4.5 maand verder ben ik bang dat als hij op zijn eigen kamer ligt ik hem niet goed hoor als er wel in de nacht iets is. Lewis is altijd verkouden en ademt daardoor ook vaak zwaar in de nacht. Ook heeft hij wel een een hoestbui zelf word hij hier niet wakker van maar ik blijf het eng vinden. Zijn er ouders die het herkennen dat ze moeite hebben om hun kindje te verplaatsen naar hun eigen kamer. En zijn er ouder met tips hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Help me out! Alvast bedankt.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je