{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer 6 maanden oud

Wat gaat de tijd toch snel daarom dit keer een blog gericht aan ons mannetje.

Afbeelding blog 'Alweer 6 maanden oud' Achtergrond blur afbeelding

Ruim 6 maanden geleden werd jij geboren, ons kleine mannetje, onze lieve Tjez. Het was een heftige bevalling maar wat waren wij trots op jou. Vanaf het eerste moment verliefd! 06.49 uur geboren, 3525 gram en 50 centimeter, wij zullen het niet meer vergeten. Zoals één van de ooms van jouw vader al zei: De wereld is weer een stukje mooier geworden met jou erbij.

Inmiddels zijn wij al 6 maanden verder en heb je een hoop geleerd. Je hebt super veel kracht en dat is ook te merken. Vanaf dag 1 al jouw hoofdje optillen en nu al zoveel meer. Met wat ondersteuning in jouw rug kan je al goed zitten en je probeert ook steeds vaker zelf overeind te komen. Staan wanneer wij jou vast hebben doe jij ook al een tijdje en af en toe doen wij ook al gezellig samen “stappe stap”. Dit vind jij helemaal super en als dit zo doorgaat denken wij dat jij eerder zal lopen dan kruipen. 

In de belangstelling staan vindt jij heerlijk. Iedereen krijgt van jou een heerlijke lach en ook wanneer mama de camera pakt is deze lieve lach niet van jouw gezicht te krijgen. We hebben dan ook een hoop prachtige foto’s van jou en genieten van elk moment. Op papa’s verjaardag was je al een beetje ziekjes, maar ook dit was te verklaren. Jouw eerste tandjes kwamen eindelijk door het tandvlees heen. Vanaf 20 november konden wij ze eindelijk goed voelen en nu 2 weken later heb jij al 2 tandjes die goed zichtbaar zijn. Misschien dat ze volgende week volledig op hun plek staan? Ook komen de volgende 2 al door dus we blijven nog even aan de gang.

Zelf spelen in de box ga je steeds leuker vinden, maar lekker knuffelen met de hondjes staat toch wel bovenaan jouw lijstje. Zowel Daley en Lexi bij papa, als Skajo en Leya bij mama vind je erg lief. En zij zijn ook helemaal gek van jou. Geluidjes maken doe jij al maanden en wij zitten met smart te wachten op jouw eerste woordje. 

Zwemmen vind jij ook nog steeds heerlijk, maar dit moeten wij wel nog even iets vaker doen. Je leert een hoop en elke dag staan wij versteld van wat jij al kan. Alles op zijn tijd lieve schat en wij zorgen dat jij alle ruimte krijgt die je nodig hebt. 


Dikke kus,

Papa en mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je