{{ message.message }}
{{ button.text }}

Altijd genoeg luier(broekjes), billendoekjes en voeding in huis?

Dat is zo geregeld! Voor een vaste, lage prijs.

Afbeelding blog 'Altijd genoeg luier(broekjes), billendoekjes en voeding in huis? ' Achtergrond blur afbeelding

Luiers, luierbroekjes, billendoekjes en voeding. Spullen waar iedere ouder mee te maken en absoluut nodig heeft met een baby in huis. Het is dan ook belangrijk dat je deze dingen altijd voldoende in huis hebt, want geen luiers = paniek! Hoe fijn is het als je al deze onmisbare spullen om de 4,5 of 6 weken gewoon thuisgestuurd krijgt? Vooral nu alle winkels dichtzijn, is het extra fijn als je ook hiervoor niet het huis uit hoeft. 

We horen je al denken; 'Hoe kan ik al deze spullen thuisgestuurd krijgen?' Daar hebben wij een simpel antwoord op, namelijk: het Etos Baby abonnement! In dit artikel leggen wij precies uit hoe dat werkt. Lees je mee? 

1. Stel je abonnement samen

Easy! Kies de maat luiers die jouw kindje draagt, en ga voor een bezorgfrequentie die past bij jouw situatie. Wil jij er ook luierbroekjes, billendoekjes en babyvoeding bij? Dat kan je gewoon aan de bestelling toevoegen! 

Al ruim anderhalf jaar sjouw ik wekelijks met pakken luiers, pakken billendoekjes en voeding voor Tess. Ook is het wel eens voorgekomen dat ik dacht dat er nog luiers waren, terwijl dit niet zo was. Daar komt vanaf NU verandering in dankzij het Etos Baby abonnement! 🙏🏼

mamablogger suus

Afbeelding blog 'Altijd genoeg luier(broekjes), billendoekjes en voeding in huis? '

2. Kies het moment dat bij je past

Gaat jouw kindje naar de opvang, of passen jouw ouders een aantal dagen per week op? Dan heb je thuis waarschijnlijk minder luiers nodig. Of je nou kiest voor een bezorging om de vier, vijf of zes weken, met het Etos Baby abonnement zorg jij ervoor dat je altijd genoeg luiers in huis hebt! 

Je kunt heel gemakkelijk en snel je abonnement vullen. Je kleintje is natuurlijk in de groei door al die lekkere flesjes melk die hij/zij krijgt, maar ook daar hebben ze bij Etos goed over nagedacht. Je kunt de box op elk gewenst moment aanpassen!

Nikita

3. En dan: meegroeien een aanpassen

Je knippert een keer met je ogen en je kindje is alweer toe aan een grotere luiermaat. Je kunt het Etos Baby abonnement dan in een handomdraai aanpassen, fijn hè? Je kunt ook altijd extra producten toevoegen of de box pauzeren, mochten jullie situatie bijvoorbeeld veranderen. 

Alle voordelen op een rij:

  • Je bestelt eenmalig en vervolgens gaat alles vanzelf;
  • Je hoeft nergens meer achteraan, totdat je een nieuwe maat nodig hebt of de frequentie dient aan te passen;
  • Je kunt gewoon eens lekker wat vergeten. Hoe fijn is dat met mombrains? Etos denkt aan jou;
  • Tot 48 uur voor de volgende levering kun je je abonnement nog wijzigen of pauzeren;
  • Retourneren als je toch te veel luiers hebt kan binnen een termijn van 30 dagen en dit hoeft dus niet het hele pakket te zijn. Als de pakken nog maar gewoon netjes dicht zitten. Zie retourformulier die bij het pakket in zit;
  • Altijd een vaste, lage prijs van slechts 9 cent per luier;
  • Een dag voor de levering wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven, dus ook hier heb je geen omkijken meer naar! 
Afbeelding blog 'Altijd genoeg luier(broekjes), billendoekjes en voeding in huis? '

Wil jij ook profiteren van alle voordelen die het Etos Baby abonnement te bieden heeft? Naam dan vooral een kijkje op de website van Etos

Foto credits: Esther

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je