{{ message.message }}
{{ button.text }}

Allergisch voor Hello Kitty...

Vanmiddag liep ik door de kleding winkel.. Opzoek naar nieuwe kleren voor dochterlief...

Afbeelding blog 'Allergisch voor Hello Kitty... ' Achtergrond blur afbeelding

Vanmiddag liep ik door de kleding winkel.. Opzoek naar nieuwe kleren voor dochterlief... (ja het was weer nodig) Her word steeds erger, als ik tegenwoordig tussen de kledingrekken van bijvoorbeeld de CenA kijk zie is steeds meer Hello Kitty kleding tevoorschijn komen.

Als ik alleen het merk al zie dan krijg ik spontaan jeuk. waarom moeten tegenwoordig alle meisjes kleding een plaatje van de rare poesje hebben. Ik snap het niet hoor wat is er gebeurt met de normale basic kleding. Die kan ik in de kleine maten niet meer vinden. Typ je op Google baby meisjes kleding maat 80 in kom je in de lijsten alleen maar kleding met plaatjes tegen. Niet erg, maar dat poesje, verschrikkelijk (en vraag me niet waarom ik dat ding zo erg vind maar krijg er gewoon de kriebels van)

Oke ik kan het straks niet meer tegen gaan houden maar voor nu.. Geen enkel Hello Kitty product komt bij mij over de drempel. Kleren niet, knuffels niet, speelgoed niet, en wat je er nog meer van hebt ook niet!

Nu ben ik dus druk opzoek gegaan naar kleding zonder dit plaatje, gelukkig hebben ze bij de HenM nog wel kleding zonder Hello Kitty. Goed geslaagd dus voor de herfst. Ze is weer heeeel erg verwent. En op de koop toe ook nog hele leuke laarsjes (met 75% korting) kunnen kopen bij zalando ZONDER Hello Kitty ;).

Lang leven de winkels die Hello Kitty niet laten overheersen in hun kledingrekken.

ps. Nu ga ik even goed krabben, het jeukt hier weer behoorlijk door de vele malen het woord in mijn mond genomen te hebben ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je