{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afscheid van de babygroep

Morgen is Nino's laatste dagje op de babygroep bij de crèche. Vanaf woensdag gaat hij dan voor het echt naar de dreumesgroep.

Afbeelding blog 'Afscheid van de babygroep' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen week heeft Nino al twee keer gewend bij de dreumes groep. De eerste keer op maandag ochtend was geen groot succes. Nino had de nacht ervoor erg lopen spoken en was dood op. Hij wou dan ook echt niet buiten spelen met de grote kinderen en viel bijna in slaap op schoot van de leidster. Hij is dus maar op bed gelegd en heeft heel lang geslapen. 

De tweede keer wennen was woensdag middag. Dit ging al wat beter. Hij was nog wel erg onder de indruk van alle kindjes en de drukte op de groep. Maar vond het speelgoed erg interessant.

Morgen krijgt Nino een afscheidsmuts, dit is de eerste keer want zijn verjaardag hebben we niet gevierd op de crèche doordat hij in de zomervakantie jarig is en wij hem toen 6 weken thuis gehouden hebben. Ik ben benieuwd wat hij van zijn muts zal vinden. Voor de kindjes heeft Nino een klaphandje en een doosje rozijnen als afscheidscadeautje met een schattig gedichtje.

"Ik zeg dag en zwaai nog een keer. Dit was voor mij de laatste keer." En aan de andere kant staat: "Ik ga naar de dreumesgroep! -x- Nino".

Voor de leidsters hebben we een reep chocola waarop zijn foto staat en een tekstje. "Bedankt voor alle goede zorg. Je was super lief voor mij! Knuffel Nino".

Ondanks dat ik creatief genoeg ben om zoiets zelf te maken heb ik hier dit jaar geen tijd aan willen besteden. Met mijn werk en studie heb ik het op dit moment druk genoeg. Ik heb dit alles dan ook besteld bij www.ikgatrakteren.nl, super fijne website en ik ben erg tevreden met de cadeautjes.

Woensdag op de eerste echte dag bij de dreumesgroep komt ook Sinterklaas langs. Dat is wel wat heftig voor zo een eerste dagje vind ik voor Nino dus kom ik zelf ook langs. Gelukkig mogen ouders ook komen dus is dat geen probleem. Ze hebben het super handig aan het eind van de middag gepland zodat ik niet moeilijk hoef te doen met mijn werk. Erg praktisch allemaal. Ik ben wel erg benieuwd hoe Nino dit gaat vinden en hoe vermoeid hij zal zijn.

Hoe ging de overgang bij jullie kindjes van de babygroep naar de dreumesgroep?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je