{{ message.message }}
{{ button.text }}

Advertentie voor baby resulteert in nieuwe partner

Dertiger Jessica had tien maanden geleden zo'n sterke kinderwens, dat zij na een aantal mislukte relaties een radicale beslissing nam.

Afbeelding blog 'Advertentie voor baby resulteert in nieuwe partner'

Een opvallende advertentie
Jessica plaatste een advertentie op de website Craigslist - vergelijkbaar met eBay - waarin ze aangaf niet meer in de ware liefde te geloven maar erg graag een baby wil. Met andere woorden: ze zocht een man die haar wens kon doen uitkomen. Er waren wel wat eisen: de vader moest minimaal 1,75 meter lang zijn, onder de 40 jaar en bereid zijn een soa-test af te nemen. Ook verlangde ze van hem dat hij zich als vader zou gedragen. Eigenlijk wilde ze gewoon een goede man met dezelfde normen en waarden als zij.

Reacties
Ze ontving, zoals verwacht, vele belachelijke reacties en een aantal obscure foto's, en een aantal mannen waren juist weer te kwetsbaar. Toen kreeg ze een bericht van Ross. Hij was 33 en woonde ook in Londen. Ook hij had een aantal mislukte relaties achter de rug én een sterke kinderwens. Diezelfde avond spraken ze af.

De
 geschikte kandidaat
"Hij zag er veel beter uit dan op de foto", aldus Jessica. Ze voelde zich heel erg op haar gemak en ontdekte dat ze samen dezelfde opvattingen hadden over opvoeden. Aan het einde van hun 'date' kusten ze elkaar. Een paar dagen later volgde de volgende date en na de vierde afspraak besloten ze seks te hebben, om te ontdekken of er ook lichamelijk een goede klik was. "Het was heel erg goed" vond Jessica.

Zwanger!
Ze besloten direct te gaan voor een baby, gezien het even kan duren voor het raak is. Binnen een paar weken had Jessica echter een positieve zwangerschapstest in haar handen, precies zes weken na het plaatsen van de advertentie. Ross was erg betrokken bij de zwangerschap en vergezelde Jessica bij ziekenhuisbezoeken. Wel hadden ze af en toe 'ruzie' over wie de echofoto mocht houden en of ze geld uit zouden geven om de sekse van de baby te kunnen horen.

Meer dan een baby
Hoewel Jessica een advertentie had geplaatst voor een vader, ontdekte ze langzamerhand dat ze meer dan dat had gevonden. Ze gevoelens voor hem ontwikkeld. Die waren gelukkig wederzijds!

De baby is geboren en het dolgelukkige stel woont inmiddels samen. Jessica heeft absoluut geen spijt van haar beslissing om de advertentie te plaatsen en is erg blij met onconventionele manier waarop haar kindje is geboren.

De
 namen Jessica en Ross zijn gefingeerd.

Bron: BBC

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je