{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aanslagen in Brussel...

De aanslagen in Brussel.. Wat ben ik blij dat mijn meisje hier nog niks van meekrijgt..

Afbeelding blog 'Aanslagen in Brussel...' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik vanmorgen nog in bed lag las ik even het laatste nieuws, zoals ik eigenlijk elke ochtend doe.. ‘Explosies op luchthaven Brussel’ zag ik staan.. ‘Het zal toch niet..’, dacht ik. Tegen beter weten in hoopte ik dat het een ongeluk was. Maar helaas, al snel werd duidelijk dat het om een aanslag ging..

Dit soort gebeurtenissen komen altijd al hard binnen, maar sinds ik moeder ben nog meer. Wat is dit voor een wereld waarin wij onze kleine Muppet hebben gezet?! In wat voor een wereld zal zij gaan opgroeien? Nu krijgt zij gelukkig nog niks mee van het nieuws. Voor haar is het een ochtend zoals elke andere. Terwijl ik het nieuws las, lag zij vrolijk naast mij te spelen. Hoe erg ook, ons leven gaat gewoon door. Het nieuws staat aan op de achtergrond, terwijl ik haar boterhammetje smeer, de was aanzet en opruim. Voor Muppet moet het leven gewoon doorgaan, terwijl de wereld even stilstaat.

En dat is juist ook het mooie aan een baby. Voor Muppet is de grootste ramp die er kan gebeuren dat ze niet direct eten krijgt als ze honger heeft. Of dat ze niet bij het speeltje kan dat ze graag wil hebben. Meer bestaat er nog niet voor haar. Ach, lief meisje, je zou eens moeten weten.. Ik hoop dat je nog heel lang in je veilige wereldje kan blijven leven. Dat je nog heel lang je onschuld mag blijven houden. En zelfs als je gaat leren dat niet iedereen in de wereld altijd even lief is, dat je altijd in het goede van mensen zal blijven geloven. Laat je niet bang maken door dit soort terreur. Geloof in jezelf en probeer te blijven zien dat de wereld wel degelijk heel mooi kan zijn!

Ik leef enorm mee met alle nabestaanden en slachtoffers, niet alleen van deze aanslag, maar van alle aanslagen die er gepleegd worden in de wereld. Deze verschrikkelijke daden zijn nooit te rechtvaardigen en nooit te begrijpen. 

Imagine all the people, living life in peace.. 

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. 

I hope some day you'll join us, and the world will live as one..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je