Snap
  • Baby
  • Mama
  • pampers
  • luiers

Aanbieding: Pampers 2+1 gratis!

Kids zijn leuk, daar weten we alles van! Maar af en toe kosten onze bloedjes ook flink wat knaken... Begin maar eens met tellen hoeveel pakker luiers erdoorheen vliegen. Tel kwijt? ;) De redactie van Mamaplaats denk graag mee met jullie mee, daarom attenderen wij graag op deze fantastische aanbieding:

Pampers 2+1 gratis en gratis verzending!

Er is een gigantische actie bij ah.nl, deze willen we beslist niet aan je voorbij laten gaan! Namelijk 2+1 gratis op Pampers PLUS gratis bezorging voor nieuwe klanten met de code: HMSTR1. Deze actie is geldig van 5 t/m 10 januari 2015.

LUIERS, NIET AAN TE SLEPEN

Even een korte berekening: In het eerste levensjaar verbruikt een baby circa 5 luiers per dag, dit komt overeen met 1825 luiers per jaar. Best een flinke hoeveelheid waar ook vaak een bijpassend prijskaartje aan hangt. Daarnaast zijn deze 1825 luiers letterlijk en figuurlijk niet aan te slepen!

Daarom is een actie als deze extra interessant, luiers heb je nou eenmaal nodig of je wil of niet... Een voordeeltje is mooi meegenomen en de mogelijkheid tot thuis laten bezorgen wordt als een echte luxe ervaren.

NIET SJOUWEN, WEL LUIERS

Dat boodschappen doen af en toe best vermoeiend kan zijn als drukke mama beschrijft ook Yfke in een blog: ‘’Druk, druk en nog eens druk in de winkel. Dan gaat het allemaal al niet zo snel als je wilt...’’.

Mede daarom beslissen steeds meer gezinnen om voortaan de boodschappen thuis te laten bezorgen. Zeker bij grote producten als wc papier, koffie, wasmiddel en natuurlijk Pampers.

Alleen deze week!!!!

Deze week in de Bonus: alle varianten Pampers 2+1 gratis (m.u.v. Simply Dry en Maandboxe). Bestel je ook nog voor het eerst online? Dan worden ze met de actiecode HMSTR1 gratis bij je thuisbezorgd. Deze actie alleen deze week geldig (van 5 t/m 10 januari 2015). Vul aan het einde van je eerste bestelling de actiecode in, dan wordt de korting automatisch verrekend (eenmaal te gebruiken per account).

 

9 jaar geleden

Heel leuk maar bij ons bezorgd de AH niet.

9 jaar geleden

Gelijk doen! Al meer dan een jaar laat ik mijn boodschappen wekelijk thuisbezorgen. Wat een verademing! Nooit meer wachten voor de kassa, in de kar, uit de kar, in de auto, uit de auto, evt nog kids mee... het wordt bezorgd op een tijdstip wat past, klantvriendelijk personeel, goed verpakt, goede houdbaarheidsdatum.. Vind je de wekelijkse boodschappen een gedoe: laat ze dan lekker bezorgen!