{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aanbieding Landal GreenParks: geen reserveringskosten!

Wilt u dit najaar ook eens in een (kinder)bungalow verblijven?

Afbeelding blog 'Aanbieding Landal GreenParks: geen reserveringskosten!'

En gaat u op vakantie met jonge kinderen? Boek dan een kinderbungalow en geniet zonder zorgen van uw vakantie! De kinderbungalows zijn van alle gemakken voorzien: speelgoed, commode, kinderbed en -badje en kindveilige stopcontacten. In de slaapkamer hebben de kinderen een echte slaaphut en in de woonkamer is een kast gevuld met spelletjes voor binnen en buiten. Maar u kunt ook kiezen voor één van de andere comfortabele bungalows van Landal GreenParks.

Speciaal voor u als bezoeker heeft Landal GreenParks de volgende aanbieding:

  • Betaal géén reserveringskosten t.w.v. €23,50*
  • Geldig BOVENOP de actuele prijzen
  • Deze aanbieding is geldig wanneer u boekt vóór 28 november 2014 in de verblijfsperiode van 24 oktober tot 19 december 2014.

    U heeft keuze uit bungalows én kinderbungalows op de volgende parken: Landal Stroombroek, Heideheuvel (Veluwe/Gelderland), Landgoed De Hellendoornse Berg (Overijssel), Domein De Schatberg (Limburg), Orveltermarke, Het Land van Bartje (Drenthe), Esonstad en Natuurdorp Suyderoogh (Friesland en Groningen).

    * Kijk voor meer informatie, aankomstdata, prijzen, deelnemende parken, types, volledige voorwaarden en reserveringen op www.landal.nl/YFM22L of neem contact op via tel. 0900 – 8842 (€ 1,- per gesprek). Vermeld bij het boeken wel de code YFM22L.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je