Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Aanbieding Landal GreenParks: geen reserveringskosten!

Wilt u dit najaar ook eens in een (kinder)bungalow verblijven?

En gaat u op vakantie met jonge kinderen? Boek dan een kinderbungalow en geniet zonder zorgen van uw vakantie! De kinderbungalows zijn van alle gemakken voorzien: speelgoed, commode, kinderbed en -badje en kindveilige stopcontacten. In de slaapkamer hebben de kinderen een echte slaaphut en in de woonkamer is een kast gevuld met spelletjes voor binnen en buiten. Maar u kunt ook kiezen voor één van de andere comfortabele bungalows van Landal GreenParks.

Speciaal voor u als bezoeker heeft Landal GreenParks de volgende aanbieding:

  • Betaal géén reserveringskosten t.w.v. €23,50*
  • Geldig BOVENOP de actuele prijzen
  • Deze aanbieding is geldig wanneer u boekt vóór 28 november 2014 in de verblijfsperiode van 24 oktober tot 19 december 2014.

    U heeft keuze uit bungalows én kinderbungalows op de volgende parken: Landal Stroombroek, Heideheuvel (Veluwe/Gelderland), Landgoed De Hellendoornse Berg (Overijssel), Domein De Schatberg (Limburg), Orveltermarke, Het Land van Bartje (Drenthe), Esonstad en Natuurdorp Suyderoogh (Friesland en Groningen).

    * Kijk voor meer informatie, aankomstdata, prijzen, deelnemende parken, types, volledige voorwaarden en reserveringen op www.landal.nl/YFM22L of neem contact op via tel. 0900 – 8842 (€ 1,- per gesprek). Vermeld bij het boeken wel de code YFM22L.

9 jaar geleden

Ik ben nog nooit op een park geweest waar zoveel te doen was voor de kids! Wij hebben zelf ook eens vakantie kunnen hebben. Mama's dit is echt een aanrader.

9 jaar geleden

Ik wacht echt altijd op de last minute aanbiedingen, dat scheelt altijd zoveel geld. Wij als grote familie kunnen niet zomaar op zomervakantie (7 personen). Met 5 kinderen moet je ook 5 jaar sparen om echt naar het buitenland te gaan (wij in elk geval). Maar hier in Nederland in zon huisje is echt heel leuk wat er is super veel te doen voor de kids!

9 jaar geleden

leuke actie!

9 jaar geleden

Veel verschillende huisjes zie ik al. Ook huisjes met een sauna, wow, ik zou dat wel in mijn eigen huis willen hebben haha.