{{ message.message }}
{{ button.text }}

A day in the mind of Jaé 2

De ochtend hebben we al gehad. Nu is het tijd voor deel 2. De middag.

Afbeelding blog 'A day in the mind of Jaé 2'

Zoooo! Wat gaan we eens doen..? Ga je de bewegende mensjes aanzetten mama? Ik weet nooit zo goed wat ze doen, maar ik vind het wel leuk om naar te kijken. Nee? Nog niet? Jammer.. dan strakjes he mama? Ik weet toch wel dat je hem zo aangaat doen. En dan moeten we altijd eerst heel lang wachten tot het eindelijk stil staat. Meestal kijken we dan naar die mevrouwen in mooie grote witte jurken. En soms naar schreeuwende mevrouwen en huilende baby’s. Dat vind ik nog een beetje gek hoor mama.

Oh nee hé. Op mijn speelkleedje.. Ik wil eigenlijk niet op mijn buik liggen mama. Waar ga je heen? Hey, hallo! Nou.. vooruit. Dan zal ik even hier op rammen. Hihi, dat maakt eigenlijk een best leuk geluidje. En als ik nou is hier op sla, zeg.. wat doet ie.. hihihihi. De balletjes gaan overal heen! Zag je dat mama?! Maaaammmaaaaa! Mijn balletjes zijn weg. Ga jij ze pakken mama? Ik denk dat er daar nog eentje ligt. Ik draai vast aan het oortje. Nee? Niet doen? Waarom dan niet mama? Oooh hihihihi ze schieten er meteen weer uit! Ga jij ze weer pakken mama? Eén, twee ballen. Drie.. en draaien maaaar! Huh? Wachten op wat mama? Waar zijn de balletjes? Wat kan jij ze goed pakken zeg, mama. Leuk spelletje hé?

Jammie, dit vind ik lekker mama. Wat is het? Mag ik ook even de lepel vasthouden? Nee? Even kijken in het potje dan? Mijn vingertjes passen er net… Hihi ja, vieze handen he mama. Nomnomnom! Weet je wat ik ook goed kan mama. Kijk. Pffrrttttt! Hihi. Leuk he mama?! Je bril is een beetje vies mama. Nomnomnom. Ik kan het ook goed zelf hoor mama. Geef maar de lepel. Nee? Nog steeds niet? Samen doen maar? Jaa, zo lukt het ook he mama? Wat je nou.. op? Mag ik even kijken dan? Oh, lekker een beetje drinken, hihi. Bah, wat is dit mama?! Seriously? Weer water… Wie houd jij voor de gek mama? Ik wil liever sappie.. Ik weet dat je wilt dat ik eigenlijk water drink, maar ik vind het een beetje gemeen dat je mij er elke keer weer in probeert te luizen. Ik ben echt niet gisteren geboren hoor mama. Dit wil ik niet. Ik leg mijn flesje even hier op de bank neer, ja dat zie je goed. Gek mens, met je vieze water.

Jeeeej! De bewegende plaatjes. Hihi, dit is leuk he mama? Kom je naast mij zitten? Er is nog een lekker plekje vrij naast mij. Wat ga je doen mama? Wat doe je daar? Ik houd je even in de gaten hoor.. Zie je mij wel? “Eeeeehhhhh!” Heyy mama! Hihi, zie je dat ik hier netjes zit? Wat is dat nou weer? Dat ga ik even pakken. Ennnn, hop.. zo.. nu kan ik er veel beter bij. Wat roep je mama? Oppassen? Op wat dan mama? Ik ben lekker aan het spelen. Kijk ik kan goed op mijn handjes en knietjes! En als ik zo doe, dan ga ik hard vooruit. Hey! Mama, wat ben jij snel hier zeg! Wat zeg je? Niet gek doen op de bank? Vallen? Waar dan? Hihi, gekke mama!

Mama, ik ben stiekem een beetje moe. Maar ik wil niet dat je mij naar bed brengt. Dus zullen we nog even knuffelen? Dat vind je fijn he mama? Dan mag ik altijd nog even wat langer opblijven. Wat gaan we doen mama? Gaan we weg? Oh.. nee.. naar boven.. Wat gaan we daar doen mama? Waarom doe je mijn broek uit mama? Ik hoef toch niet te slapen? Nou zeg! Ik ben nog niet klaar om te slapen hoor! Ik ga toch nog lekker spelen!

Wat zou ik nu kunnen doen… Ik weet het! Okee knuffie, wie het snelt aan de andere kant van het bed is. Eén, twee… Ha Ha! Ik heb gewonnen! Hmm.. en nu? Oh, ja.. natuurlijk! Even draaien naar de rug. En nu dan.. Ja.. Even mama roepen: “DaDaMaPaDaBaBabaaa”. Hmm.. Zou mama ook slapen? Eigenlijk wil ik weer teug naar mijn buik. Jakkes! Waarom lukt dat nou niet altijd.. Dan maar een kwartslag draaien. Juist.. Ik lig vast.. Wat nu? Nu.. nu is er maar één ding te doen. Schoppen tegen mijn bedje. Dat maakt best een leuk geluid. Nou.. Okee.. dat was ook leuk voor 2 minuten.. Mama? Maaammaaa?! MAMMMAAAAAAAA!!! Hey mama! Mag ik er weer uit? Hey, nee.. wat doe je? Ik wil eruit hoor mama. Zucht. Dan maar weer het hele riedeltje opnieuw..

20151223_112009[1]_1452085749.jpg

Heeheeyy! Mag ik er nu uit? Gaan slapen? Waarom dan mama? Niet gek doen? Okee, dan ga ik wel liggen. Zo goed mama? Ik doe zelfs even mijn ogen dicht.. Is ze weg knuf? Even spieken.. Oh chips nee.. ze staat bij de deur! Snel liggen! Kijk jij knuf? Ik durf niet nog een keer te kijken.. Okee, okee.. Aaah nee! Ze staat er nog steeds! Okee, we moeten wachten tot ze op de trap is knuf. Ja, nu hoor ik de trap. Hihi! Wat gaan we doen? Ik ga alvast op handen en knieën zitten. Hihi. Laten we dansen! En ik zal zingen! 

IMG-20151216-WA0030[1]_1452085947.jpg

Hoi mama! Kom je meedoen? Nee? Wat zeg je, geen tijd voor een feestje? Maar ik ben een feestkind toch? Dat zegt tante altijd.. Mag ik nog even dansen? Kijk dat doe ik zo! Moet ik nou echt liggen mama.. Okee okee, ik ga al..

Gaaaap! Eigenlijk ben ik wel moe. Zullen we dan toch een dutje gaan doen, knuf? Dan gaan we strak weer verder spelen. Maaaaammmaaaaa! Ik wil nog een kusje! En een aai over mijn bolletje! Maaaaaamaaaaa! Aaah! Dank je wel mama. Dan ga ik nu even slapen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je