{{ message.message }}
{{ button.text }}

9.DIt is hoe ik mijn kind(eren) wil opvoeden

ik vind het belangrijk dat je een zelfstandige en lieve jongen wordt, hoe denk ik dat te bereiken,...

Afbeelding blog '9.DIt is hoe ik mijn kind(eren) wil opvoeden'

Ik wil beginnen met te zeggen dat wij nog echt aan het begin van opvoeden staan, onze boef is net 7 maanden oud en kan op dit moment alleen een blog schrijven over hoe ik het zie en zou willen dat we onze kleine (en eventuele volgende) kunnen/mogen opvoeden. Waarschijnlijk veranderen er nog heel veel dingen omdat we nu nog geen weet hebben over hoe onze dreumes/peuter/kleuter/kind/puber zich gaat ontwikkelen,...

Mijn ideale opvoedingszin is doe niet bij een ander wat je zelf niet wil ervaren!
Hoop mijn kind(eren) te kunnen leren om na te denken over wat ze doen of ze dat erg zouden vinden als het een ander bij hun zou doen! snap ook wel dat je dat nog niet snel kan verwachten maar is zeker iets om naar toe te werken.

Verder vind ik het belangrijk dat ze respect hebben voor iedereen.

Ook is mijn mening dat je veel moet uitleggen en overleggen daar wat mogelijk is op elke leeftijd afgestemd natuurlijk.
verder ben ik wel van mening dat je alles precies kan gaan bedenken maar het ligt er toch aan hoe jou kind zich ontwikkeld en jij daarop zal moeten reageren dus go with the flow zover mogelijk, biedt duidelijkheid en structuur maar don't go overboard!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je