{{ message.message }}
{{ button.text }}

#9: Vakantie weer voorbij

Onze vakantie is voorbij! En nog steeds onduidelijkheid mbt infecties van Milan hopelijk snel bericht van ziekenhuis.

Afbeelding blog '#9: Vakantie weer voorbij ' Achtergrond blur afbeelding

Zo vakantie weer voorbij helaas. In mijn vakantie heb ik wel een leuk bericht gehad dat ik dicht bij huis kom te werken! Heerlijk in de stad en maar 15 min van mijn huis vandaan. Eerste week zit er weer op en heerlijk gewerkt en lekker optijd thuis!

Zoals jullie leesde waren we in onze vakantie nog naar de huisartsenpost en ziekenhuis geweest! Tot op heden hebben wij nog niks gehoord en moet woensdag weer bellen. Hopelijk hebben we dan nieuws want Milan staat nu strak van medicijnen maar ondanks dat is het een lekker en vrolijk mannetje!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je