{{ message.message }}
{{ button.text }}

9 maanden zwanger 9 maanden ellende een zorgenkindje!!!

9 maanden zwanger 9 maanden ellende, het Leed dat zorgen kindje heet! je wil zo graag genieten, Maar dat mag nog niet!

Afbeelding blog '9 maanden zwanger 9 maanden ellende een zorgenkindje!!!'

21 Oktober, 9 maanden na je geboorte, wat is er veel gebeurd,

Het ging best goed voor jou doen! Je dronk goed, groeide op je eigen lijn goed! iedereen was tevreden, Maar mama was bang, Is het wel normaal zo veel mondjes terug geven, ze huilt best veel, en heeft vaak kramp... Nee vertelde iedereen mij, dat is heel normaal! en toch klopte er iets niet! en bleef je maar spugen, het waren inmiddels geen mondjes meer! En na je avontuur in het ziekenhuis ben ik heel bang als je spuugt.... Hoe vaak ik wel niet de dokter heb gebeld, na overleg met je chirurg ben ik overgegaan op anti reflux voeding met johannesbroodpitmeel er los extra bij!!!

Yes het gaat goed, eindelijk je groeit weer wat meer!! na bijna 5 maand eindelijk van 56 naar 62/68!! Wat zijn papa en mama blij!! 

Nu ben je 9 maand en jeemig wat een ellende! 
je spuugd heeel veel, ook rood, ik raak er van in Paniek, we gaan met jou naar een Kinderarts in een Kinderziekenhuis waar je als iel meisje ook lag!
fijn mama kent deze mensen en voelt zich begrepen en gehoord... Je hebt toch een beetje reflux,
Dus boven op de anti Reflux voeding en de Johannesbroodpitmeel, smorgens en savonds retantidinne! (zal wel fout geschreven zijn ) Het gaat goed.. maar voor Hoelang is nu de vraag!

Dan wordt je ziek heeel ziek, je spuugt en spuugt, wordt slap en reageert nergens meer op, samen met je tante naar de Dokter, maar die vinden het wel mee vallen!! Mama dringt door en we mogen diezelfde dag nog naar het ziekenhuis, mama is bang! heel bang je te verliezen! PotverdePIEP... je blijkt een buikgriep te hebben, en je bent bijna uitgedroogd! en in het ziekenhuis spuug je ik wordt ziek wand je spuugt groen! In mijn hoofd kan ik wel huilen heel hard wand daarom werdt je als 24 uur oude baby geopereerd.. het valt mee,,, je buikje is gewoon helemaal leeg!
Je krijgt ORS en je mag met papa en mama mee... 
Gelukkig je knapt op!!!

even gaat het goed!
Maar nu Gaat het als in een achtbaan! goeie en slechte dagen...
Op slechte dagen spuug je en dan spuug je veel... Gelukkig gaan we volgende week naar het ziekenhuis voor Controle, Wand ik ben bang, mijn kleine zorgenkindje Mama probeerd te genieten elke dag, maar als je een goeie dag hebt met goeie nacht, en pas de volgende nadat ik je wakker maak om 8 uur wakker wordt, ben ik in paniek! 
Je weet maar nooit!! gekke mama!! 
Maar toch je bent nu 9 maand groeit wel maar het gaat niet snel, je buikje lijkt soms een luchtballon zo dik, en hard en dan weten wij genoeg! je hebt nu pas maatje 74, ook al ben je vrolijk en heel handig met knopjes,mama blijft bang..
Vandaag voor de eerste echte keer gefietst jij vind het geweldig, mama ook hoor, maar mama kreeg een keer een verhaal te horen ( iets van een neefje te vroeg op de fiets zijn moeder dacht aan slapen b;leek gebroken nekje te hebben en was dood)...Dus mama vind het ook wel eng!!

Ik probeer van alles te genieten maar soms lukt het niet ik vrees dat ik nooit weer van de ervaring de eerste 3 week op de ic ( lees mn eerste blog) af kom! bewust of onbewust blijf ik altijd bang worden als Sophie begint te spugen! Als je dr ziet is dr niks te zien, maar toch denk ik dat er iets niet helemaal goed zit in dat lijfje, en of dat nou komt door de reflux of een nasleep is van de eerste 3 week en de 2x operatie.. het maakt mij bang!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je