{{ message.message }}
{{ button.text }}

#9 Kloppend hartje, genieten en spannende dag morgen!

Gisteren weer controle gehad bij de vk, alles was gelukkig nog goed! Weer een mooi, kloppend hartje gehoord :-)

Afbeelding blog '#9 Kloppend hartje, genieten en spannende dag morgen!'

Na een aantal spannende weken, waarin ik me toch wel zorgen heb gemaakt om ons ukje vanwege het bloedverlies, heb ik gisteren weer een super controle gehad! Met natuurlijk het belangrijkste, een mooi kloppend hartje. Verteld over het spugen, bloedverlies, vermoeidheid e.d en besloten dat ik dit doosje van de emesafene maar gewoon compleet op maak. Het bloedverlies kan komen door de kracht die ik met spugen moest zetten, maar zeker is dit niet. Het kan gewoon voorkomen. En de vermoeidheid moet nu langzaam af gaan nemen, en gelukkig is dit al merkbaar! Kom ik thuis en kijk ik op mijn zwangerschapskaart...... zie ik ineens dat ze een verkeerd gewicht heeft ingevuld. 10 kilo minder dan ik die ochtend was, altijd welkom, maar om ze volgende keer niet te shockeren over de gewichtstoename toch maar even gebeld om te corrigeren. ;-) 

De rest van de dag had ik 2 engeltjes in huis, heerlijk samen spelen en lekker gek doen. Echt genieten zo'n dag! Ook goed geslapen allebei, waardoor mama dus ook even kon tukken. Wordt steeds minder nodig. Ik geef mezelf nog een paar dagen en dan hoop ik weer zonder de middagdutjes te kunnen en in die slaaptijd van hen mijn huishouden weer op te pakken. Dat schiet er nu ernstig bij in. Niet handig als je a.s zondag 3 verjaardagen viert...

Morgen een spannende dag, met de jongste naar de neuroloog.. zie er best een beetje tegenop, maar goed, wat moet dat moet. Niks ernstigs waarschijnlijk hoor, maar hij zet zijn linkervoet heel raar neer en heeft deze nooit gebruikt met tijgeren.. Dus door de kinderarts zijn we maandag verwezen naar de neuroloog, en als hier niks uitkomt waarschijnlijk door naar de orthopeed.. 

Keep you posted, slaap lekker! 

Oh, en allemaal nog bedankt voor de namenreacties op de vorige blog, hier en via fb. Heb er zeker een paar aan ons 'lijstje' toegevoegd! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je