Snap
  • Baby

8. rustig vaarwater,...bijna 7 maanden

vlak na de vorige blog die ik schreef over Nathan's kleine ongemakjes kwamen we in rustiger vaarwater.

Heerlijk rustig vaarwater, 
Nathan slaapt hartstikke goed (van 21 tot 7-7.30, 10 tot 12 en van 15 tot 17)
Zijn tandjes zijn nog niet door maar lijkt er (misschien door vsm druppels) weinig last van te hebben.
IVM de muggen had ik van collega tip gekregen om mengsel van orange en lemon olie op zijn kamer te zetten en er zijn sindsdien geen muggenbulten meer bij gekomen.

Nathan zijn ontwikkeling gaat nu zo snel. De hele dag hoor ik meneer zijn stem oefenen.
Ook komt meneer vooruit op de vloer,...het zit tussen tijgeren en kruipen in maar het is zo leuk jammer dat je geen filmpje kan plaatsen in plaats van een foto.
Als Nathan op schoot komt dan is stilliggen er niet meer bij, alle kanten op draaien, buigen maar het liefste staan op je benen, en stevig dat die dan staat:P

Heerlijk rustig, gezellig hierzo (laat deze fase maar erg lang duren hihi)

7 jaar geleden

Wat een handige tip van die olie! Ga eens even bij de tuinen kijken want ook hier worden we gek van de muggen. Fijn te lezen dat alles nu zo lekker rustig is en goed gaat. Dat tijgeren is echt enorm grappig om te zien!

7 jaar geleden

Ik heb de olie bij collega gekocht maar denk dat ze ook bij de tuinen wel hebben ja!

7 jaar geleden

Orange en limoen olie -- bij de Tuinen oid? En dan 1:1 verhouding? Dan ga ik dat ook eens proberen. Ik las ook iets van kokosolie met citroensap mengen en over z'n huid heen smeren...... Ga ik ook proberen! Stomme muggen, ga weg!

7 jaar geleden

Oe die tip van orange en limoen olie maar is gaan proberen voor beneden in de woonkamer ;) Heerlijk genieten zo van je ventje, leuk om te lezen