{{ message.message }}
{{ button.text }}

7 vragen aan de bloedmooie powervrouw blog- & vlogster Jennifer Rijs

Mamaplaats heeft uiteraard weer een verrassing voor alle lezers!

Afbeelding blog '7 vragen aan de bloedmooie powervrouw blog- & vlogster Jennifer Rijs'

Wat een bezige bij is die Jennifer: pedagogisch medewerker, blogger, vlogger, youtuber, partner én moeder. Tijd om een kijkje in Jennifers leven te nemen!

1. Jennifer stel jezelf even voor ....

Ik ben Jennifer Rijs, 29 jaar en girls mom van Peach (4) en Rebel (1) Verloofd met hun papa Peterpaul, maar door onze partnerschapsregistratie shine ik al een tijdje met zijn achternaam. #teamRijs

2. Hoe ben je bij de namen van de kids gekomen?

Peach is vernoemd naar het prinsesje uit de Super Mario games. Papa is een Nintendo Classic verzamelaar en ik ben net zo fan! Hij vond het meteen een geweldige naam en wij zijn er nog steeds zo blij mee.

Rebel kwamen wij tegen in een film en waren meteen verkocht. Super stoer en ik vond het heel tof bij Peach passen. 

Ja, wij kijken 'All you need is love' en ja, wij zitten dan allebei lekker te janken

Afbeelding blog '7 vragen aan de bloedmooie powervrouw blog- & vlogster Jennifer Rijs'

3. Hoe kom jij op inspiratie voor jouw Youtube-kanaal?

Eigenlijk ontstaat de content voor een vlog vanzelf. Ik ga niet “speciaal” dingen ondernemen zodat ik vlog material heb. Ik laat de kijkers liever mijn echte leven zien. De ene vlog is daardoor spannender dan de ander. Soms valt er van alles te beleven en de andere week is het gewoon #momlife of vooral #forevermoelife. 

4. Met wie zou jij ooit willen samenwerken?

Met een goed doel voor kinderen. Dit omdat ik het belangrijk vind om op te komen voor de belangen en rechten van deze kwetsbare groep. Helaas hebben niet alle kindjes het geluk in hun leven om veilig en voorspoedig te kunnen opgroeien. Ik zou het fantastisch vinden als ik daar een steentje aan bij zou kunnen dragen in de vorm van een samenwerking!

Afbeelding blog '7 vragen aan de bloedmooie powervrouw blog- & vlogster Jennifer Rijs'

5. Hoe ervaarde jij de bevalling(en)?

Ik heb twee prachtige, snelle en hele voorspoedige bevallingen gehad. Twee ervaringen waar ik heel liefdevol op terug kijk en vooral heel dankbaar voor ben dat ik het zo heb mogen ervaren. Ik had er niet perse een beeld bij maar allebei de keren voelde ik mij echt super sterk. Ik ben twee keer natuurlijk bevallen zonder pijnbestrijding. Ik zou het zo weer doen! Bijna dan he?!

6. Wat is jouw gouden tip aan andere mama’s?

Volg je (mama) hart. Onbewust weet je zoveel meer dan je denkt. Laat je niet leiden door wat anderen doen of zeggen, maar ga eerder op zoek naar een bron van inspiratie. Dit kan een andere moeder zijn, maar ook een boek of een bepaalde lifestyle waar jij kracht uit kunt putten. Ik vind dat zelf heel fijn.  

Afbeelding blog '7 vragen aan de bloedmooie powervrouw blog- & vlogster Jennifer Rijs'

7. Wat doe jij met de kerstdagen?

Kerstavond zijn wij altijd met z’n viertjes. Ik kook uitgebreid, trekken een feestelijk outfitje aan en alles is mooi versierd. Als de meiden op bed liggen kruipen papa en mama met de kaarsjes aan en een borrel op de bank. Ja, wij kijken “All you need is love” en ja wij zitten dan allebei lekker te janken. Tijdens de commercialbreaks pakken we samen cadeautjes uit. Kneuterigheid ten top en ik zou niets liever willen!

Voor de eerste en tweede kerstdag hebben wij eigenlijk nog helemaal geen plannen gemaakt! Moeten we maar eens snel gaan fixen, denk ik?! Wij vieren het (natuurlijk) met onze familie, maar stiekem blijf ik het liefst thuis met mijn eigen gezinnetje bij de boom. Ik ben eigenlijk een beetje een soort “Grinch” als het om feestdagen gaat. Het hoeft van mij niet zo, maar achteraf is het altijd wel weer gezellig. Ik ben wat dat betreft niet echt een mega familie-type.

Dilemma’s

Vloggen of bloggen? Vloggen!

Wijn of bier? Allebei (love bier! I know, lelijk – don’t care)

Winkelen of schrijven? Winkelen en daarover schrijven!

H&M of Zara? Zara 4-life

Een nachtje stappen of lekker relaxed slapen? Moeilijk! Maar ik ga toch voor slapen (oma hiero!)

Cadeaus met Sinterklaas of Kerst? Met Sinterkerst ;-)


Wat zijn jouw 5 musthaves?

- Iphone plus (verslaafd aan een groot scherm)

- MAC lipstick (Ik kan niet zonder

- Boek The Forest Folk (een lees- en knutselboek)

- Killer heels (ik heb een louboutin verzameling)

- Humor (omdat lachen leven is)

Afbeelding blog '7 vragen aan de bloedmooie powervrouw blog- & vlogster Jennifer Rijs'

WINNEN

Mamaplaats mag 3x een musthave van Jenn weggeven: het te gekke boek 'The Forest Folk'! Het prachtige grafische lees-, knutsel- en speelboek. Geef hieronder antwoord op de volgende vraag: zou jouw kind een beer, wolf, eekhoorn, otter of hert willen zijn in het bos en waarom?

De winnaar wordt hieronder op 7 december bekend gemaakt.

PS: hou ons in de gaten, want Jenn gaat exclusief voor Mamaplaats schrijven!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je