Snap
  • Baby
  • #mamaplaats

#7: Vakantie Centerparcs

Heerlijk een midweekje naar Centerparcs in Limburg met z'n 5e en een baby!! Heerlijk genoten, het was de eerste keer voor Milan.

Zo wat gaat de vakantie snel! Een midweekje (maandag tot en met vrijdag) naar centerparcs geweest in Limburg.

Gelukkig nog wel 2 weken vrij na deze week met nog de doop voor de deur aankomende zondag.

Heerlijk midweekje gehad met goed weer. We zijn naar de outlet in Roermond geweest, Toverland en de laatste dag naar Venlo. Je moet s' ochtends om 10:00 uur het huisje al uit zijn dus hebben wij besloten de laatste dag naar Venlo te gaan. En vanuit daar rijden we weer richting huis.

Het is wel lastig om met een kleintje van 3 maanden paar dagen weg te gaan want hij raakt helemaal uit zijn ritme. Maar daar hebben we gelukkig nog 2 weken de tijd voor om het er weer in te brengen.

Het aller belangrijkste is dat hij heeft genoten en dat heeft hij zeker gedaan. Heerlijk voor de eerste keer in een groot zwembad gezwommen. En o wat vond hij het geweldig.

Natuurlijk zijn we ook weer blij als we weer naar huis kunnen. Eigen bedje, eigen douche en alles netjes opgeruimd. Want ja wat wil je met z'n 5e en een baby in 1 huisje dan is het wel een zooitje haha.

Nu ga ik weer verder met de was opruimen en voorbereidingen treffen voor de doop van aankomende zondag.

7 jaar geleden

Wij zijn een week naar centerparcs in frankrijk gegaan. Parken zijn net iets groter. Maar zijn de laatste avond naar huis gereden ipv s ochtends vroeg. Hadden de hond bij en konden dus niet de dag op het park volmaken. En ons eigen bed slaapt toch lekkerder