Snap
  • Baby
  • Gezond

7. muggebulten, tandjes, warmte kleine ongemakjes

Nathan heeft wat muggenbultjes op zijn hoofdje, zijn 5de tand komt door en dat met 35 graden,...

Mijn kleine draak is zoals jullie weten nu 6.5 maand oud, het is buiten ontzettend warm. Meneer is soms beetje mopperig, vooral als hij moet slapen overdag. Nu zijn er ook wel wat ongemakjes hoor. Hij heeft namelijk een aantal muggenbulten op zijn hoofdje, zijn 5de tandje komt door en op zijn kamer is het 28 graden.

Voor de warmte heb ik nu (tip via internet) wat bevroren flessen water op zijn kamer gezet voor een ventilator (niet gericht op bed en gaat uit als meneer gaat slapen) ben benieuwd of het iets doet. Voor de muggenbulten heb ik beetje pepermuntolie, en voor de tandjes heb ik VSM druppels.

Het gaat nu zo snel, Nathan ontwikkeld zich goed. de hele dag hoor ik op de achtergrond dadaadad, nanana, aaaa. Hele verhalen vertelt hij. Konden we maar weten wat hij bedoelde en wat er in hem omgaat. Ook is hij echt aan het oefenen met kruipen, heel leuk, tot nu toe rolde en draaide die overal naartoe.
Als hij ergens naar toe wil dan komt die er wel met rollen en draaien maar nu zit meneer steeds vaker op zijn knietjes, ook al een paar keer op handjes en knietjes zien zitten maar dan zakt die weer door zijn armpjes als hij vooruit wil. Benieuwd hoelang het duurt voordat ik er achteraan moet gaan rennen :P.

Ben nu eindelijk bij met mijn blogs, vorige blogs achteraf geschreven. Vanaf nu hopelijk gewoon 1 nieuwe blog per maand. Mocht je meer tips hebben reageer gerust op mijn blogs!

7 jaar geleden

Ik weet niet of je borstvoeding geeft, maar hier waren borstvoedingsijsjes een enorme hit met en tandjes en de hitte.

7 jaar geleden

Mijn zoontje zit ook onder de muggenbulten. Hij reageert er super heftig op waardoor hij veel grote rode plekken ontstaan. Nu heb ik gisteren de huisartsenpost gebeld of ze wat tips voor mij hebben. Prikweg en ook adviseerde ze nestosyl voor de rode plekken. Natuurlijk ook even op google gezocht en hier las ik dat je wat dampo onder de kin van jou kindje moet smeren. Dit zou muggen op afstand moeten houden. Dit hebben we gisteravond gedaan en ja hoor, geen muggenbulten meer bijgekomen. Buiten dat ga ik het citroensap met kruidnagel ook proberen. Dit moet ook super werken om de muggen weg te houden! Voor de doorkomende tandjes zou je wat fruit kunnen pureren en dit met water aanlengen en in de vriezer doen. Heerlijke ijsjes en super fijn voor jou kleintje zijn doorkomende tandjes! Hopelijk heb je er iets aan :-)

7 jaar geleden

Gelly van Forever! Die kan je gebruiken bij muggen bultjes en ook bij door komende tandjes