{{ message.message }}
{{ button.text }}

#6: Vakantietijd na 4 weken werken

Yes! Na 4 1/2 week gewerkt te hebben, heb ik dan eindelijk vakantie!!

Afbeelding blog '#6: Vakantietijd na 4 weken werken'

Zo wat waren die eerste weken weer zwaar om aan het werk te gaan! Maar je zal toch een keer moeten! Je gaat bij jezelf na hoe doet de kleine het bij de oppas en/of opa en oma. Maar gelukkig doet die van ons het goed! Eindelijk kunnen wij zeggen dat we vakantie hebben. 3 weken vrij en hopelijk kunnen we nu wel genieten want dat hebben we met mij verlof niet kunnen doen door ziekenhuis in en ziekenhuis uit.

We gaan lekker van maandag tot en met vrijdags naar Limburg ik ga na m'n vakantie, als ik terug ben vertellen hoe de vakantie is gegaan en hoe dat Milan het heeft gedaan.

Hoe deden jullie dat? Want hij zal nu wel uit zijn ritme zijn??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je