{{ message.message }}
{{ button.text }}

6 maanden oud.

Afbeelding blog '6 maanden oud.' Achtergrond blur afbeelding

Soms lijk je naar je kleintje en denk je wat gaat de tijd toch snel. 

6 maanden geleden is het alweer dat ik van jou beviel lief klein meisje. Of nouja zo klein als dat je was zo gegroeid ben je nu. Ik kan me niet meer voorstellen dat je een babytje was dat compleet niks kon en daar lag op je rugje en bij papa en mama. 


Want je bent nu een baby die zich omdraait, dat speelt met haar speelgoed, dat brabbelt papa en mama de oren van ons hoofd. Dat ontdekt en blijft ontdekken. Meisje wat ga je toch snel. Ik denk wel eens kon ik de tijd maar stil zetten en ging je maar niet zo snel. Mama en papa genieten elke dag weer van je! Elke dag kan ik naar haar kijken en zien hoe ze veranderd. Ik geniet hier enorm van maar het maakt me soms ook emotioneel om te zien hoe snel die kleintjes gaan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je