{{ message.message }}
{{ button.text }}

6. 6.5 maand oud, de eenkenigheidfase?

6.5 maand oud, oftewel 28 weken midden in het sprongetje eenkennigheid volgens de bronnen

Afbeelding blog '6. 6.5 maand oud, de eenkenigheidfase?'

Mijn kleine is nu ruim 28 weken, de fase dat hij door krijgt dat wij weg kunnen gaan en daardoor zou die eenkennig worden.
Nou meneer heeft inderdaad in de gaten als ik weg ga, dan is het klein moppertje maar zodra ik dan ook uit beeld ben is het alweer goed. Ook de eenkennigheid valt gelukkig wel mee. HIj is gelukkig gewoon vrolijk op het kinderdagverblijf.

Laatst waren we op bezoek gedaan op mijn werk (werk in een verzorgingstehuis) en gaf Nathan aan een collega. Dit was wel heel leuk om te zien want ergens vond Nathan het wel prima, maar hij zocht wel even met mij oogcontact, hij zag dat ik het goed vond en meneer begon te lachten.

Wel had ons draakje laatst een avond in bed huilen, huilen en papa probeerde hem te troosten en meneertje werd niet stil,. Ik ging maar even kijken wat er aan de hand was en meneer ziet mij en hij was stil en alles was weer goed. 

dus eenkennigheid? valt tot nu toe mee,...hij heeft zijn momenten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je