Snap
  • Baby

6. 6.5 maand oud, de eenkenigheidfase?

6.5 maand oud, oftewel 28 weken midden in het sprongetje eenkennigheid volgens de bronnen

Mijn kleine is nu ruim 28 weken, de fase dat hij door krijgt dat wij weg kunnen gaan en daardoor zou die eenkennig worden.
Nou meneer heeft inderdaad in de gaten als ik weg ga, dan is het klein moppertje maar zodra ik dan ook uit beeld ben is het alweer goed. Ook de eenkennigheid valt gelukkig wel mee. HIj is gelukkig gewoon vrolijk op het kinderdagverblijf.

Laatst waren we op bezoek gedaan op mijn werk (werk in een verzorgingstehuis) en gaf Nathan aan een collega. Dit was wel heel leuk om te zien want ergens vond Nathan het wel prima, maar hij zocht wel even met mij oogcontact, hij zag dat ik het goed vond en meneer begon te lachten.

Wel had ons draakje laatst een avond in bed huilen, huilen en papa probeerde hem te troosten en meneertje werd niet stil,. Ik ging maar even kijken wat er aan de hand was en meneer ziet mij en hij was stil en alles was weer goed. 

dus eenkennigheid? valt tot nu toe mee,...hij heeft zijn momenten!

7 jaar geleden

bij ons waren het ook momenten van eenkennigheid en verlatingsangst maar geen problemen mee gehad. Bij mijn oudste is altijd wel wat geweest, als e rwat was, papa is altijd gelijk goed, bij mama duurt het even maar ja het is ook een papa's kindje

7 jaar geleden

doe ik normaal ook niet hoor, maar voor diegenen die het oei ik groei boek (en de sprongetjes) volgen zijn weken handiger. aangezien het boek het alleen maar over weken heeft. normaal zeg ik ook gewoon 6.5 of bijna 7 maand oud:P

7 jaar geleden

Grappig dat jij nog steeds in weken rekend. Onze mini is straks gewoon anderhalf jaar en geen 18 maand of 77 weken :) maar voor ieder zn eigen natuurlijk. Onze dochter heeft ook die eenkennigheids fase gehad. Maar die was best wel snel weer over gelukkig.