{{ message.message }}
{{ button.text }}

5-2-2016/2021

5 jaar verder na je geboorte en overlijden. 5 jaar waarin veel is gebeurd. Ik mocht nog 2 keer moeder worden, eerst van een prachtige meid en daarna van een knappe jongen. Het feit dat deze 2 kindjes kern gezond zijn, stemt me intens gelukkig!

Afbeelding blog '5-2-2016/2021'

Maar jou kan ik niet vergeten! Jou mág ik niet vergeten. Steeds vaker kom je weer op in mijn gedachten. Steeds vaker de vraag waarom we niet meer heel vaak over je praten. Mijn antwoord is simpel maar ik kan het niet accepteren; alles is gezegd. Alles is de afgelopen 5 jaar verteld want er komen geen nieuwe dingen en herinneringen meer bij.

Ik kan het niemand kwalijk nemen, maar wat zou ik graag dagelijks over je praten en je naam noemen. Maar het doet ook zo’n zeer om je naam te noemen, het verhaal elke keer opnieuw te vertellen. 

Alles is al zo vaak gezegd. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je