{{ message.message }}
{{ button.text }}

#44: Verborgen Reflux & Kinderarts morgen (20-08-2019)

Morgen naar de kinderarts omdat benthe zoveel huilt en slecht eet

Afbeelding blog '#44: Verborgen Reflux & Kinderarts morgen (20-08-2019)' Achtergrond blur afbeelding

Morgen kinderarts met Benthe (7,5 week oud) wij zijn al vanaf het begin aan het sukkelen met haar. Zij huilt heeeeeeel veel de hele dag door. (Is nu wel minder naar deze aktie via huisarts en CB aan het einde van deze blog)

Toen ze net geboren was, was ze zo misselijk dat we haar met een lepeltje melk moesten geven. Dat komt omdat zij binnen 8 minuten persen geboren is waardoor zij dus heel veel vruchtwater binnen heeft gekregen.

Uiteindelijk allemaal goed gekomen maar toen begonnen alle andere symptomen.

* hikken

* opboeren

* spugen

* kokhalzen

* weinig eten

* hoesten

* verslikken tijdens drinken

* zuur ruiken uit haar mondje

* krijsen tijdens te Fles

Wij dachten toen aan een koemelkallergie omdat Milan daar ook last van heeft gehad. Dus zijn wij in overleg met de huisarts en het consultatiebureau overgestapt op Pepti voeding.

Die voeding werd geweigerd door Benthe. Toen weer in overleg met de huisarts en consultatiebureau terug gegaan op standaart voeding die wij al hadden maar dan in dikken met Johannes broodpitmeel. Het spugen werd letterlijk minder. Maar toen hoorde wij haar klokken met het door slikken van de melk.

En dat hebben wij gegoogled en toen kwam er verborgen reflux uit. En ben ik alweer mee naar de huisarts gegaan. Uiteindelijk hebben wij Ranitidine druppels mee gekregen en dat zou moeten helpen.

Nu 1 week na het gebruik van de Ranitidine merken wij nog niet heel veel verschil. Ik denk omdat zij al zo vanaf de geboorte is dat heel haar slokdarm kapot is en dat ze daar nu zoveel pijn aan heeft. Het klokken met slikken is wel minder. Gelukkig!!

Welke moeders met kinders hebben ook Ranitidine gebruikt bij verborgen reflux?? Hoe reageerde de kleintjes erop?? En ging het eten uiteindelijk weer beter??? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je