{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 maanden en brabbelen!

Men meisje net 4 maanden brabbelt er op los, kijkt me aan met grote ogen als ik praat

Afbeelding blog '4 maanden en brabbelen!'

ja brabbelen, gieren, hele dag door, ik weet wel dat het oefeningen zijn maar soms....

Eerst als ze huilde klonk het als neee, neehee, nu klinkt het als maaam,mammma, omdat ik dagelijks mama met der oefen (tegen der zeg) mooiste geluiden zijn met haar vingertjes in de mond en de rrrrrr ook er leuk de brrrrr ook terug doen als ik het doe. Oftewel voor mijn gevoel goed opweg :-)

Vandaag lig ik met der op me bed ff doekie tijd, samen rollen babbelen, ze kijkt me aan en begint te drukken, dus ik zeg " ga je poepen?" De tuit haar lippen en letterlijk kwam het woord poepen er uit! Ik dacht even dat ik het me verbeelde dus ik zeg " lekker even poepen?" En weer! 

Hihihi ik heb dubbel gelegen, ze zal de betekenis wel niet snappen maar dat was de beste imitatie tot nu toe! Oooh deze mama is zo trots.

Ach moest het ff bloggen ;-) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je