{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 dagen lang ziekenhuis

Afbeelding blog '4 dagen lang ziekenhuis '

Daar lag je dan op de uitslaap kamer nog heel verweg we kregen je niet wakker weigerde om te eten. Na 4 uur op de uitslaapkamer hebben ze je toch overgeplaatst naar de afdeling. Wij dachten dat je naar de afdeling ging voor kindjes die langer moesten blijven maar omdat daar geen plek was moest je naar de dag opname afdeling. Terwijl jij echt wel langer moest blijven dan 1 dag. De eerste avond was het prima te doen want je lag op een lege kamer helemaal alleen. Papa bleef bij jou slapen en ik sliep bij een kennis. De eerste nacht was je ook niet wakker te krijgen voor wat eten je dronk misschien 2 slokjes en je was klaar. In de ochtend toen ik weer bij jou kwam moest ik je gewoon even vast houden maar durfde ook weer niet met hulp van de verpleging kreeg ik je eindelijk weer op mijn borst wat een fijn gevoel hier door werd je ook wat wakker dus direct een fles helaas weigerde je. Ze spraken toen over een sonde. Dat snap ik best maar het ziekenhuis had niet de nutridrink voor je gepakt en ik wou het toch nog even aan kijken omdat het thuis zelf ook al slecht ging met drinken. Na een tijdje heb je toch een halve fles nutridrink opgedronken gelukkig dus de sonde ging weer van tafel af. 

Het was 9 uur en de kamer stroomde vol met opnames. Hier had jij erg last van het werd je te druk op de kamer te veel kindjes die heerlijk aan het spelen waren maar voor jou was het te veel prikkels en begon je door de morfine die je kreeg te hallucineren. Dit viel de verpleging ook op. Helaas was er geen eenpersoonskamer vrij om jou over te plaatsen maar man wat had hij daar last van. Je dronk toen helemaal niet meer. Leek net of je ook alles zag vliegen. Je kon er gelukkig soms zelf wel om lachen. Maar wat voelde wij ons machteloos. Die nacht heb je daarom ook erg onrustig geslapen en heb jij je katheter eruit getrokken.. au dat deed denk ik wel pijn..

Ze moesten van de arts een nieuwe zetten. Maar ze kregen bij jou de eerste er ook heel moeilijk in. Dus de uroloog kwam om het te proberen. Het lukte niet ze hebben na 4 pogingen na mijn aandringen gestopt. Aangegeven dat we wel zijn luiers gaan wegen deden we ook op de nicu dus waarom nu ook niet. 

De arts kwam pas na 3 dagen is bij ons langs om te bespreken wat we allemaal nog konden doen voor het drinken. 

Wij wouden dat je morfine stop gezet werd of afgebouwd werd en dat je daarna lekker naar huis mocht en anders overplaatsing naar 1 persoonskamer. 

De morfine mocht stoppen maar je moest en zal de flessen leeg moeten drinken. We gaven aan dat dit een hele lange opname zou worden omdat je vanaf je geboorte af aan al niet je flessen leeg dronk. De logopedist keek al met ons mee daarvoor. En je zat natuurlijk aan de nutridrink dus je hoefde ook niet alles op te drinken. Na een telefoontje naar de logopedist kregen we te horen dat we even gingen afwachten hoe je zal reageren op geen morfine en wel pcm. 

Dag 4 laat in de middag mochten we je meenemen naar huis maar wat was jij alleen al kapot van je opname in het zkh. 

Dag 5 moest je heel hard huilen als je moest plassen ja hoor je had een blaasontsteking gelijk weer aan de antibiotica en toen knapte je pas echt op. Je dronk weer na een paar dagen zoveel dat we konden stoppen met de nutri en weer naar babymelk  konden gaan. 

Eindelijk !!

Afbeelding blog '4 dagen lang ziekenhuis '

Net thuis

Afbeelding blog '4 dagen lang ziekenhuis '

Na 2 dagen de antibiotica

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je