{{ message.message }}
{{ button.text }}

4. 3 maanden, weer aan het werk en kinderdagverblijf

3 maanden oud is Nathan alweer op 1 april 2016 moet ik weer gaan werken!

Afbeelding blog '4. 3 maanden, weer aan het werk en kinderdagverblijf' Achtergrond blur afbeelding

1 april 2016 ik moet voor het eerst gaan werken,...
nu werk in een verzorgingstehuis als welzijnmedewerkster. Mijn werktijden zijn dan van 16.00-20.00 of van 7.30-14.00.
(helaas) werk ik bijna altijd de avonddienst. Ik breng Nathan dan om 15.00 naar het kinderdagverblijf en Maarten (mijn man) haalt hem om 17.30 alweer op. Dit gebeurt gemiddeld 2 keer in de week. Nathan zit dus maar een paar uurtjes per week daar maar mijn overtuiging is dat hij er veel van leert en dit dus wel goed voor hem is. Wilde nooit een moeder worden die haar kind 40 uur per week wegbrengt. (soms heb je geen keuze en beschouw dit dus niet als een aanval).
Nathan vind het geweldig leuk, altijd spelen en verkennen, het is echt een charmeurtje, alle juffrouwen daar lacht die super lief naar. gelukkig vind hij het allemaal wel prima en heb ik hem daar altijd met een goed gevoel achter gelaten.
Nog steeds ben ik niet gewend aan het zonder kind zijn, als ik werk of als ik soms even hem bij papa laat, blijft er altijd een stemmetje in mijn hoofd hoe gaat het met Nathan, wil alles tot in details weten als ik thuis kom. Vaak kan ik het niet laten om tussendoor te appen. Weet niet of alle moeders dat zo hebben maar moet wel echt leren om dat beetje losser te laten,...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je