{{ message.message }}
{{ button.text }}

3e vaccinatie van onze kleine meid viel tegen

over de 3e vaccinatie van mijn kleine meid! veel negatieve verhalen over de vaccinatie

Afbeelding blog '3e vaccinatie  van onze kleine meid viel tegen '

Vandaag 7/10/2014

 Ik ben vandaag met mijn kleine meid naar het CB geweest voor de 3de inhenting!

de eerste 2 prikje verliepen goed niet ziek geweest of iets! ze is altijd vrolijk en lachen

Maar vandaag ging het dus niet zo goed zeer hoge koorts en overal om huilen het breekt mijn hart wou dat ik het kon overnemen maar het is en blijven rotprikjes! vooral als je de laatste tijd meerdere dingen hoort zoals dat kinderen er echt goed ziek van zijn en ziek van blijven   ,,   maar heb er nooit bij stil gestaan daarom nu ik die negatieve verhalen hoor vind ik het niks!

maar dat zullen wel meer ouders hebben                                                                                                                                                                      

meerdere mama,s last van gehad..

we wachten vandaag af en hopen dat ons meisie zich morgen een stukkie beter voelt

voor iedereen alvast een fijne avond!  groetjes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je