Snap
  • Baby
  • couveusekindje
  • #dysmatuur
  • #couveusebaby
  • geboorteinkaart

#365fotos voor ieder couveusekind

k doe mee met #365foto’s voor ieder couveusekind, dit ben ik geboren met 40 weken, dysmatuur, 2 kg. Helaas geen foto van die dag, 07-07-1973, maar het gaat om de intentie.

Zoals voor meer couveusekindjes het geval is, heeft mijn start in de couveuse zo zijn weerslag gehad in mijn leven. Waarbij het feit dat ik mijn moeder de eerste 5 dagen niet meer heb gezien, nadat ik na een paar minuten bij haar weggehaald werd, dit nog eens heeft versterkt. Onder andere op het gebied van hechting, het aangaan van vriendschappen en een gevoel van (onbewust) wantrouwen naar mensen toe.

Wat ben ik blij dat ik in aanraking ben gekomen met Geboorte in Kaart en zo meer inzicht heb gekregen in de geboortepatronen die je mee kunt nemen uit de periode van de zwangerschap van je moeder, je geboorte en je eerste levensjaar. Het heeft mij zoveel meer begrip voor mezelf gebracht, ook een stukje acceptatie en het inzien dat die patronen me nu niet meer dienen en ik ze daarom ook in liefde los mag laten.

En wat is er dan mooier dat je met deze methode ook andere kinderen en volwassenen mag helpen om een vrij en gelukkig leven te leiden?

Valerie Bouwmeester, Geboren Inzicht