{{ message.message }}
{{ button.text }}

#33 Op naar die eindstreep

We zijn er bijna...we zijn er bijna... maar nog niet helemaal

Afbeelding blog '#33 Op naar die eindstreep'

Korte samenvatting van de afgelopen dagen, want ik ben op!

Zondag, ik had kaartjes via de bankgiro loterij voor de Efteling. Met wat hulptroepen, (beide opa's en oma's, 2 ooms en papa natuurlijk) voor de jongens en een rolstoel (ja echt..) voor mezelf hebben we van 11.00-16.00 nog best een leuk dagje gehad in de sneeuw.. 's avonds en de dag erna betaalde ik natuurlijk wel weer de prijs ervoor lichamelijk. Spugen en zere buiken :-(

Afgelopen woensdag, de 13e, moest ik me weer melden in Leiden. Spannend! Vooral die echo, ligt onze kleine nog in stuit, of is het kindje toch zelf gedraaid?? De verloskundige in opleiding voelde aan mijn buik, de gynaecoloog ook en beide kwamen ze tot de conclusie dat het hoofdje nog steeds bovenin lag. Balen! Tot ze met de echo ging kijken, ze hadden het beide mis!!! Het hoofdje lag netjes onderin. Wat een opluchting!! Zowel bij ons, als ook bij de gynaecoloog. Zij zag ook dat draaien of die keizersnede eigenlijk helemaal niet zitten vanwege mijn 'mooie bevalgeschiedenis' zoals zij dat noemde.. Nu maar hopen dat die kleine eigenwijs de komende weken zo blijft liggen. 2 januari weer terug en dan gaan we bespreken wanneer ik wordt ingeleid... spannend! Voor nu dus nog steeds geen datum...

Voor vandaag had ik de stoute schoenen aangetrokken en een zwangerschapsshoot geboekt in een studio met zo'n gave jurk wat je wel eens ziet. Zo niks voor mij, dus ben er ook alleen heen gegaan. Niemand mee, want ik vond het al ongemakkelijk genoeg. Maar wat ben ik blij/trots dat ik dit gedaan heb! De fotos zijn zo ontzettend gaaf geworden!
Thuis helaas compleet ingestort en veel pijn en erg moe, heb een oma in moeten schakelen om te helpen met de jongens ophalen van het kdv en ze naar bed te werken. Trok het alleen niet meer.

Dat is zo rot, ik kan het ook gewoon niet meer. In mijn hoofd kan en wil ik nog zoveel, maar mijn lichaam is op! Maar... het was het meer dan waard, want wat ben ik trots op die foto's!

Zo niks voor mij, maar zo ontzettend gaaf achteraf! Ben wel benieuwd of jullie ook wel iets buiten jullie 'comfortzone' hebben gedaan waar je achteraf erg trots op was?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je