{{ message.message }}
{{ button.text }}

30 HIEPERDEPIEP HOERA!

Ons mooie, lieve, dappere, stoere, knappe, perfecte meisje is 1 jaar!

Afbeelding blog '30 HIEPERDEPIEP HOERA!' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb besloten met deze blog eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Een jaar met veel hoogte punten maar ook diepe diepte punten. Momenten dat we opgelucht waren, blij met de meevallers. Momenten dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken of hoe ik het vol moest houden. Bang dat het te zwaar was en ik het niet kon vol houden. En het jaar waarin ik mijn lieve oma heb moeten afgeven, een week na de geboorte van onze dochter. Het moment dat mijn oma hoorde dat ik was bevallen en het naar omstandigheden goed ging. Het moment dat ze meteen achteruit ging en ik in aller haast nog naar haar toe ging om afscheid te nemen nu het nog kon, mijn dochter nog liggend in het ziekenhuis. Mijn oma heeft haar helaas nooit meer kunnen zien en wat doet dat pijn..

Maar als ik nu terug kijk op het jaar dat wij achter de rug hebben zie ik pas hoeveel het is geweest. En ook al voelt het nu normaal, dat is het absoluut niet!
Onze lieve dappere strijder heeft zo veel moeten doorstaan en ondergaan dat ik er zelf gewoon een beetje stil van wordt.. Om jullie een idee te geven;

In totaal heeft ze 10 keer opgenomen gelegen samen goed voor 63 dagen.
Ze heeft 4 keer een narcose gekregen, waarvan 3 keer voor een ingrijpende operatie
Ze is 4 keer met sirenes afgevoerd met de ambulance.
Ze heeft 55 afspraken gehad in 3 verschillende ziekenhuizen, sommige afspraken duurde een hele ochtend. Voor 2 van deze afspraken heeft ze contrast vloeistof toegediend gekregen.
Ook hebben we nog 3 afspraken gehad in een speciaal revalidatie centrum.
Daarnaast ben ik nog 29 keer gebeld om alle problemen te bespreken.
Vergeet daarnaast niet de fysiotherapie en logopedie aan huis, elke 2 weken, soms wekelijks.
We zijn 2x bij de osteopaat geweest vanwege veel huilen en wegens de slechte groei en het afvallen hebben we 13x een afspraak gehad op het consultatie bureau, het inloopspreekuur voor alleen wegen en meten niet meegerekend.

Dan heb ik in dit overzicht de afspraken bij de huisarts, huisartsenpost of spoedeisende hulp nog niet eens genoemd.. Oh laat staan hoe vaak de sonde terug geplaatst is nadat ze deze eruit getrokken had. De tel daarvan ben ik inmiddels kwijt geraakt.. Helaas gebeurd het ook met regelmaat dat de sonde in de longen is terecht gekomen in plaats van in haar maag, dus moet binnen een paar minuten de sonde weer opnieuw geplaatst worden..

En ondanks dit alles, ondanks alle dingen die onze mooie dappere prinses heeft moeten ondergaan blijft ze altijd maar lachen! Wat een held is ze toch!

Lieve lieve lieve kleine dappere held, wij zijn zo ontiegelijk trots op jou en zouden nooit meer anders willen! Jij bent ons zonnestraaltje en jouw mooie lachjes maken veel goed in de moeilijke tijden.
Wij houden onvoorwaardelijk veel van jou!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je